Dámská maska na maškarní
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dámská maska na maškarní
Ahoj holky, omlouvám se, jestli je to v nevhodné kategorii, nevěděla jsem, kam to zařadit.
Chystáme se s partou na karneval, kluci už mají z minula kostýmy Batmana a Jokera, já patřím k Jokerovi
Batman bude mít s sebou svou přítelkyni, kostým taky už má, jde za něco jako Catwoman - ale není to takový ten klasický černý sexy kostým, ale spíš kočka, zvířecí potisk.
Potřebuju si vymyslet kostým pro sebe, jako první nápad byla taky kočka - Catwoman, ale ta klasická z Dark Knight Rises - lesklá „sexy“ kombinéza, přiléhavá, ouška, kočičí líčení. Ale to není nic originálního.
Napadá vás někoho, jak se sladit k Jokerovi? Chtěla bych vypadat fakt hezky žensky, ne žádný kostým medvěda a tak ![]()
Ale zároveň ne nic typu jeptiška, barmanka, tanečnice, nevím.
Vlastně by to ani nemuselo ladit s Jokerem - napadlo mě nějak udělat kostým té jeho karty, ale nevím jak - no a nebo teda zvolit něco úplně odlišného, kupříkladu mě zaujala Marilyn (štíhlá blondýna jsem a bílé šaty by byly pohodlné).
Ale přeci jen bych se ráda sladila s tím mým záporákem ![]()
Máte nápady? Ať už na vyrobení kostýmu, nebo půjčení… já fakt nevím.
Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Kamarádka šla jednou za „bordelmamá“ korzet, pihu do výstřihu, jehly a špičku na cigáro. Vyčesat účest, rudou rtěnku - vypadala božsky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak k Jokerovi nevim. Ale já šla za mrtvou nevěstu od Tima Burtona
Není těžký si kostým vyrobit sám (ze záclon). Jen je lepší si sehnat bílý tekutý pudr
- Citovat
- Upravit
A co takhle si na plavky, podprsenku, celkově spodní prádlo nalepit prostě ty karty?:D.. originální a jednoduchý:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit