Balíky z Anglie

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6555
2.2.13 23:54

Balíky z Anglie

Ahoj, podobná témata tu jsou, ale nikde není odpověď, kterou potřebuju.

Chci si udělat kamenný bazar s dětským oblečením. Chtěla bych tam určitě prodávat oblečení z UK a to v cream kvalitě. Nemáte někdo tip, jak objednat opravdu PŘÍMO z Anglie? Tady jdou balíky koupit taky, ale zdá se mi to už dost předražený. A na to, abych to koupila z nějakých anglických stránek je moje angličtina po letech těžce ubohá. Další otázka - máte někdo zkušenosti s 1. a 2.jakostí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4288
3.2.13 00:22

Ahojky, ja mam anglictinu fajn, napadlo me taky si zbozi objednat primo z anglie. pokud potrebujes poradit s prekladem nejake stranky, tak klidne, ale zadnou zkusenost nemam- co se tyce primoobjednani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TAPTINKA
3.2.13 08:36

Nakupujeme na www.sportsdirect.com, je to jednoduché - nahážeš to to košíku a pak přes kartu zaplatíš :) Poštovné je od 15liber. Kupujeme jen pro vlastní potřebu, víceméně 2× ročně, domluví se nás vždy víc co kdo chce a skládáme se na poštovné.

Chtěla jsem se zeptat, jak je to v takovém případě s daní? Jak se platí? Platí se vůbec? Přemýšleli jsme taky o tom dodávat do bazaru, jen nemáme na tohle odpověď. Clo se neplatí, je to EU. Díky ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat