Domácí maškarní kostým

226
29.1.13 14:01

Domácí maškarní kostým

Ahojky :mavam:
Ráda bych se s Váma poradila s kostýmem.
Koukala jsem po něčem na netu ale letos mně prostě nic netrklo do oka tak jsem se rozhodla něco doma udělat. Minule byl (ted už3letý)syn za spidermana a letos bych chtěla nějakou klasiku, prosím poradíte? byla bych ráda i za návod, děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
360
29.1.13 14:04

Mé děti jdou tento rok za Makovou panenku (4 roky) a motyla Emanuela (necelé 2 roky) - právě se snažím udělat křídla a čekám, než to zaschne :-) To jsem ale asi moc neporadila. Ale myslím že pro kluka lze snadno udělat indiána nebo piráta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
29.1.13 14:05

Můj synek byl za loupežníka a loni za kovboje. Staré hadry, košile, vesty, rifle nebo kalhoty, nějaký ten klobouk, dětskou pistolku atd. bys třeba doma našla, případně se dá lehce doupravit i staré oblečení po tatínkovi. Ségry syn byl zas za opraváře - modré lacláče, kostkovaná košile, kšiltovka, do kapsy montážní klíč, aby vyčuhoval, do ruky metr a není co řešit. ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3425
29.1.13 14:07

Syn jde letos za loupežníka. Už byl i za piráta, rytíře a kovboje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
29.1.13 14:08

Vodník je taková „klasika“ ještě…
Majda byla loni za králíčka - tam všechna zvířátka bych řešila podobně, jen jiná barva/ocásek/ouška.
Letos chce být buď zloděj, nebo sršeň :lol: snažím se ji přemluvit na kočičku :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
29.1.13 14:09

Mumie, omotat do obvazu :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
29.1.13 14:12
@tessy píše:

Jo, za to jsem byla jednou já a teda mazec. To vedro v tom a nedá se s tím moc hýbat, už nikdy víc. No vlastně ještě jeden kostým byl horší- siamská dvojčata - v jednom maxi triku zádama k sobě, to byl taky děs, zkoordinovat pohyb. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
29.1.13 14:12
@tessy píše:

To nevím jestli by malej vydržel omotanej v obvazu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
29.1.13 14:13

Můj syn byl už dvakrát za kominíka, na černé body jsem našila bílý velký knoflík, černé tepláky a ponožky, bílé kecky, kolem krku bílý šátek, na hlavě bílá čapka na stranu a přišila jsem na ní čtyřlístek vystřižený z houbičky na kuchyň :mrgreen: Do ruky jsem mu dala zakroucenou štětku na lahve a bylo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
29.1.13 14:13
@Pipet píše:
Vodník je taková „klasika“ ještě…
Majda byla loni za králíčka - tam všechna zvířátka bych řešila podobně, jen jiná barva/ocásek/ouška.
Letos chce být buď zloděj, nebo sršeň :lol: snažím se ji přemluvit na kočičku :twisted:

Taky mně napadlo nějaké zvířátko třeba pejsek nebo zajíček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
29.1.13 14:14
@janisska píše:
Můj syn byl už dvakrát za kominíka, na černé body jsem našila bílý velký knoflík, černé tepláky a ponožky, bílé kecky, kolem krku bílý šátek, na hlavě bílá čapka na stranu a přišila jsem na ní čtyřlístek vystřižený z houbičky na kuchyň :mrgreen: Do ruky jsem mu dala zakroucenou štětku na lahve a bylo :palec:

to je super kostým, ten se ti moc povedl :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
29.1.13 14:16

@Helii To měl jednou brácha bezva kostým - jsme tři sourozenci, tak jsme byli Dlouhý, Široký a Bystrozraký. Nejmladší byl Široký - obalili ho šílenou vrstvou molitanu, byl jak koule, když si sednul/žuchnul, vůbec se nemohl vyhrabat zpátky na nohy (tak tři roky mohl mít…) a navíc v tom bylo hrozné vedro :lol: Chudák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379

Natálce jsem jednou dělala kostým pavoučka křižáčka. Není to tedy klasika, ale je to snadné a unisex :lol: Černé legíny, černé triko, na které jsem přišila pár vycpaných ručiček (prsty jsou z rukavic) a na zádech měla křížek (z nažehlovací chlupaté stuhy) :lol:

Příspěvek upraven 29.01.13 v 14:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183

@janisska
Tak to naprosto nemá chybu, díky za inspiraci, už vím, za co synek půjde příští rok. :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
29.1.13 14:17

Za upira? Vystrihnout z cerne latky kruh - to bude celkove plast. Doprostred mensi kruh kudy prostrci hlavu. Domalovat zuby a okolem oci a je to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat