Kalhoty - materiál
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
kalhoty - materiál
Ahoj, měla bych prosbu. Nevím, mám v plánu si koupit kalhoty na cvičení. Před lety jsem měla v rámci jedné předváděcí akce možnost mít na sobě jedny z božskýho materiálu. Ale nevím, jaký to byl. Možná se mezi Vámi najde nějaká odbornice a poradí mi. Ty kalhoty byly dlouhé z elastického materiálu,ale nebyly na tělo. Byly volné, splývavé…
![]()
Děkuju za rady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Hledám, hledám podle obrázků tipuju podobnost s „mými“ kalhotami a co řáíkáte na kombinaci Viscosa 95% + lycra 5%? Já se v tom fakt prdlajz vyznám… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám asi takové co popisuješ, měla jsem je jako těhotenský a naprosto sem je milovala - volné, né jako elasťáky, pekelně pohodlné, vytahovací, ale zároveň nezůstaly vytahaná např. kolena a pod.
složení je:polyester 94%
elastan 6%
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na cviceni bych volila nejaky funkcni material, zkus se podivat po ruznych moirovych materialech a spol, kdyz budou gate jen z obyc umeliny, tak to nebude vetrat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gladys obyčejná umělina znamená jaký materiál? To víš, že hledám v e-shopech se sportovním oblečením. Mrkněte, třebas tyhle se mi líbí… http://www.feel-joy.cz/…-basic-seda/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Siisule píše:
@Gladys obyčejná umělina znamená jaký materiál? To víš, že hledám v e-shopech se sportovním oblečením. Mrkněte, třebas tyhle se mi líbí… http://www.feel-joy.cz/…-basic-seda/
A co to bude za cvičení? Nejsou ty kalhoty z obrázku zbytečně moc „plandavé“? Já mám pocit, že bych se do nich ve cvičení zamotala
Ale asi zas záleží na druhu cvičení, píšou tam taneční kalhoty, takže na něco budou určitě ok.. S materiálem bohužel zkušenost nemám. Používám všechno možné - z normálních sportů - co se mi líbí zkusím a beru. Používám ale většinou uplé přímo na tělo..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já právě kalhoty na tělo nemám moc ráda. Cvičení v mém případě je velmi rozmanité
BodyForm, AE, BOSU, HEAT…
Jsou dost široký, to máš pravdu, mě se hlavně zdál ten materiál dobrej…;-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit