Kalhoty - materiál

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
409
29.1.13 11:45

kalhoty - materiál

Ahoj, měla bych prosbu. Nevím, mám v plánu si koupit kalhoty na cvičení. Před lety jsem měla v rámci jedné předváděcí akce možnost mít na sobě jedny z božskýho materiálu. Ale nevím, jaký to byl. Možná se mezi Vámi najde nějaká odbornice a poradí mi. Ty kalhoty byly dlouhé z elastického materiálu,ale nebyly na tělo. Byly volné, splývavé:nevim: :nevim: :nevim:
Děkuju za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
409
29.1.13 11:55

Hledám, hledám podle obrázků tipuju podobnost s „mými“ kalhotami a co řáíkáte na kombinaci Viscosa 95% + lycra 5%? Já se v tom fakt prdlajz vyznám… :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31268
29.1.13 12:19

Já mám asi takové co popisuješ, měla jsem je jako těhotenský a naprosto sem je milovala - volné, né jako elasťáky, pekelně pohodlné, vytahovací, ale zároveň nezůstaly vytahaná např. kolena a pod.
složení je:polyester 94%
elastan 6%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
29.1.13 12:48

Na cviceni bych volila nejaky funkcni material, zkus se podivat po ruznych moirovych materialech a spol, kdyz budou gate jen z obyc umeliny, tak to nebude vetrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
29.1.13 13:02

@Gladys obyčejná umělina znamená jaký materiál? To víš, že hledám v e-shopech se sportovním oblečením. Mrkněte, třebas tyhle se mi líbí… http://www.feel-joy.cz/…-basic-seda/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
29.1.13 14:19
@Siisule píše:
@Gladys obyčejná umělina znamená jaký materiál? To víš, že hledám v e-shopech se sportovním oblečením. Mrkněte, třebas tyhle se mi líbí… http://www.feel-joy.cz/…-basic-seda/

A co to bude za cvičení? Nejsou ty kalhoty z obrázku zbytečně moc „plandavé“? Já mám pocit, že bych se do nich ve cvičení zamotala :) Ale asi zas záleží na druhu cvičení, píšou tam taneční kalhoty, takže na něco budou určitě ok.. S materiálem bohužel zkušenost nemám. Používám všechno možné - z normálních sportů - co se mi líbí zkusím a beru. Používám ale většinou uplé přímo na tělo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
30.1.13 09:18

Já právě kalhoty na tělo nemám moc ráda. Cvičení v mém případě je velmi rozmanité :-) BodyForm, AE, BOSU, HEAT… :-) Jsou dost široký, to máš pravdu, mě se hlavně zdál ten materiál dobrej…;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat