Potisk na metráž
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Potisk na metráž
Ahoj holky ![]()
Chtěla jsem se zeptat, zda nemáte některá zkušenost s firmou, co by tiskla motivy na metráž? Dělá to vůbec někdo? Nemůžu totiž nic najít. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@lyrica píše:
Ahoj holky
Chtěla jsem se zeptat, zda nemáte některá zkušenost s firmou, co by tiskla motivy na metráž? Dělá to vůbec někdo? Nemůžu totiž nic najít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mikitaa Tyo, až takhle jo? No to je docela palba, já zatím tedy na nic pořádnýho nekápla. Nemáš tip na na konkrétní firmu? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako chapej dobre…ne 2tis za metr…ale musis ucinit objednavku na minimalne 2tis metru te latky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja nasla asi tri firmy..kde mi svorne vsichni rekli takovyhle sileny metry…prej se to v mensim nevyplati…a ze u nas uz to temer nikdo nedela…ze to tisknou polaci apod. takze jestli najdes ses machr a dej vedet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Spis sem premyslela oslovit cesky vyrobce jestli by nesel do vymeny
ja dodam grafiku on za to latku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdysi nějaká holčina básnila o http://www.spoonflower.com/welcome
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dělala to jedna holka z jiných stránek, kam chodím do šicí diskuze. Navrhla potisk a nechala ho vyrobit ve 4 barvách a natisknout na úplet. Ale byla to hromadná objednávka, bylo to několik stovek metrů. Takže nás bylo hodně zájemkyň, musely jsme to naplnit.
Co bys chtěla potisknout a na co?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím Tě nevzpomeneš si, které to byly firmy? já taky nemůžu nic sehnat a množství by mi nevadilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit