Kde nejlépe prodat dětské (kojenecké) oblečení?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kde nejlépe prodat dětské (kojenecké) oblečení?
Ahoj holky, kde nejlépe prodat oblečení po dětech? Mám vystaveno na bazoši a nic se neprodává
chtěla bych se toho zbavit. Vím o aukru, Mimibazaru, maminčin bazar… Ale vše je vkládání fotek po jednom a to je na dlouho, jen 2 dny mi trvalo focení a popisky jednotlivých hadříků.
nevíte kam nacpat vše najednou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Zkus nějáký bazárek na facebooku a nebo rovnou vytvoř svůj a nech sdílet přátelé. Kamarádka tak prodává a nestěžuje si.. ![]()
- Citovat
- Upravit
Tuhle někdo radil založit si FB skupinu. Jinak ale, co vím, se mimihadry moc neprodávají, musíš mít nízké ceny
Nebo to prodat jako balík.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nejraději nakupuju na aukru. A když je u oblečků vyloženě cena kup teď tak to je nejlepší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
.. nekdo si zaklada alba na facebooku… a prodava znamym a znamym znamych…
a jeste muzes zkusit votocvohoz.cz, ale to neni primarne urcene pro detske obleceni, kazdopadne ja tam treba par kousku nakoupila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo to by mě taky zajímalo kde prodat, Mám už skoro 3m inzeráty na MMB a neprodala jsem skoro nic.
Asi hold musím prodávat za korunu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já to mám jako balíčky, něco i samostatně a nic
chjo ráda bych se toho zbavila
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě zkusim to aukro asi, bude to zas práce na 3 hodiny navíc zaplatim za inzeráty a nakonec nic neprodám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MíšaČK Ahoj,kojenecký by se mi hodilo, můžeš poslat do mejlu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MíšaČK píše:
Ještě zkusim to aukro asi, bude to zas práce na 3 hodiny navíc zaplatim za inzeráty a nakonec nic neprodám
Nezaplatíš za inzeráty. Zaplatíš za inzerát až něco prodáš, Většinou to je halířovka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prodávat jako balíčky. 0-3 měsíce, 3-6 měsíců atd.. Až budu nakupovat výbavičku, tak jedině jako balíčky, po jednom kousku to fakt z Mimibazaru jednotlivě vybírat nebudu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, no kdyz ono je to vetsinou dost drahe na MMB.. Ja tam kupuju, ale musi se mi v albu libit vice veci, jak k tomu pripoctes postovne a mas jen jednu vec, tak jsi hned na uplne jine cene..
A k tomu se mi vzdycky libi popis, ma to flicky, zasite dirky a slevnene na polovinu porizovaci ceny
+ postovne.. Tak to si to muzu rovnou koupit nove
Asi neodpovidam na tvou otazku, kde to prodat, jen jsem ted stravila dost casu na MMB, protoze jsem hledala obleceni na dceru a sila..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit