Kde nejlépe prodat dětské (kojenecké) oblečení?

324
21.1.13 20:32

Kde nejlépe prodat dětské (kojenecké) oblečení?

Ahoj holky, kde nejlépe prodat oblečení po dětech? Mám vystaveno na bazoši a nic se neprodává :,( chtěla bych se toho zbavit. Vím o aukru, Mimibazaru, maminčin bazar… Ale vše je vkládání fotek po jednom a to je na dlouho, jen 2 dny mi trvalo focení a popisky jednotlivých hadříků. 8o nevíte kam nacpat vše najednou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
PajinkaT
21.1.13 20:34

Zkus nějáký bazárek na facebooku a nebo rovnou vytvoř svůj a nech sdílet přátelé. Kamarádka tak prodává a nestěžuje si.. :)

• Citovat
  • Upravit
36556
21.1.13 20:35

Tuhle někdo radil založit si FB skupinu. Jinak ale, co vím, se mimihadry moc neprodávají, musíš mít nízké ceny :nevim: Nebo to prodat jako balík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
21.1.13 20:38

Já nejraději nakupuju na aukru. A když je u oblečků vyloženě cena kup teď tak to je nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
21.1.13 20:39

.. nekdo si zaklada alba na facebooku… a prodava znamym a znamym znamych…
a jeste muzes zkusit votocvohoz.cz, ale to neni primarne urcene pro detske obleceni, kazdopadne ja tam treba par kousku nakoupila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
21.1.13 20:40

Jo to by mě taky zajímalo kde prodat, Mám už skoro 3m inzeráty na MMB a neprodala jsem skoro nic.

Asi hold musím prodávat za korunu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
21.1.13 20:42

Já to mám jako balíčky, něco i samostatně a nic :cert: chjo ráda bych se toho zbavila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PajinkaT
21.1.13 20:46

Zkus ten facebook a pošli podívám se, jaké vel. prodáváš?? :)

• Citovat
  • Upravit
324
21.1.13 20:46

Ještě zkusim to aukro asi, bude to zas práce na 3 hodiny navíc zaplatim za inzeráty a nakonec nic neprodám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
21.1.13 20:47

@MíšaČK Ahoj,kojenecký by se mi hodilo, můžeš poslat do mejlu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PajinkaT
21.1.13 20:48

No tak uvidíš.. :) A jakou vel. prodáváš?

• Citovat
  • Upravit
324
21.1.13 20:49

Prodávám od 0-6 na chlapečka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
21.1.13 20:50
@MíšaČK píše:
Ještě zkusim to aukro asi, bude to zas práce na 3 hodiny navíc zaplatim za inzeráty a nakonec nic neprodám :lol:

Nezaplatíš za inzeráty. Zaplatíš za inzerát až něco prodáš, Většinou to je halířovka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
21.1.13 20:51

Prodávat jako balíčky. 0-3 měsíce, 3-6 měsíců atd.. Až budu nakupovat výbavičku, tak jedině jako balíčky, po jednom kousku to fakt z Mimibazaru jednotlivě vybírat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
21.1.13 20:55

Ahoj, no kdyz ono je to vetsinou dost drahe na MMB.. Ja tam kupuju, ale musi se mi v albu libit vice veci, jak k tomu pripoctes postovne a mas jen jednu vec, tak jsi hned na uplne jine cene..
A k tomu se mi vzdycky libi popis, ma to flicky, zasite dirky a slevnene na polovinu porizovaci ceny :-D + postovne.. Tak to si to muzu rovnou koupit nove :-D Asi neodpovidam na tvou otazku, kde to prodat, jen jsem ted stravila dost casu na MMB, protoze jsem hledala obleceni na dceru a sila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat