Kde koupit kvalitní české oblečení na mimi
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
kde koupit kvalitní české oblečení na mimi
Poadíte, kde se dá koupit hezké, kvalitní, české oblečení pro kojence?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
To se ti tu strhne reklamní kampaň
. Já mám ráda značku ONO, nebo Little things, dali tomu cizojazyčný název, ale šije se to v Pardubicích, kde mají i kamenné prodejny /a tuším v HK/. Mají eshop www.vecicky.cz - nevím, jestli to nesmažou jako reklamu, já to nevlastním.
Jako nejsou nejlevnější, ale kvalita super a krásný. Já si tam chodím pravidelně pro čepice pro děti - od mimin pro školáky, protože perfektně sedí a strašně sluší. Jinak mívají různé doprodeje či slevy, tak něco se dá sehnat ve slevě.
- Citovat
- Upravit
Já jsem měla pár věci od Vejnar textil-je to ina netu. mají na to různě atesty atd…a hlavně přínivé ceny a příjemný materiál
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám ráda http://www.autex-baby.cz/ ale nejsem si jistá tím, že je to české a oblečky od vlčka http://www.textilvlcek.cz/uvod
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chatwenna nevíš na ně eshop? taky něco mám a líbilo, ale nikde jsem je nenašla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je nutné české? A chceš nové? Já kupuju Next, Cherokee, atd. přes MMB, použitý a max. spokojenost. Ty materiály jsou perfektní. Manželova mamka koupila tenkrát něco na malou někde v obchodě, bodyčko stálo asi 250kč a ve finále moc nesedělo a dala jsem ho asi 2×…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@avm3 píše:
Je nutné české? A chceš nové? Já kupuju Next, Cherokee, atd. přes MMB, použitý a max. spokojenost. Ty materiály jsou perfektní. Manželova mamka koupila tenkrát něco na malou někde v obchodě, bodyčko stálo asi 250kč a ve finále moc nesedělo a dala jsem ho asi 2×…
Next, Cherokee.. to má každej:-) Mě se to český oblečení moc líbí, třeba Farmers, Veselá nohavice.. není to na to pořídit si celou výbavu, aspoň u nás ne, ale sem tam kousek a bývá oblíbenej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hofka Tak tohle v okolí nemám a ani to neznám. Tak ať to má každej, já jsem ráda za kvalitní nežmolkující oblečení (nejde mi o značku) a nevadí mi, že je nošené… toť můj názor.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit