Čepička a kapuce?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Čepička a kapuce?
Zdravím,
zařizuji výbavičku pro mimčo a přemýšlím nad čepičkami.
Mám jich hodně bavlněných (z druhé ruky) a nevím, jestli pořídit pro novorozence i teplejší zimní čepičku. Narodí se v polovině března, na ven má velmi teplou kombinézku s kapucí.
Daly byste pod kapuci zimní čapku nebo stačí tenčí bavlněná?
Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
To je ještě docela zima, myslím že jedna silnější čepička chleba nežere ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určo jednu teplejší, tu kapuci už pak potřebovat nebudete, čepici ano ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koupila bych teplejší, i třeba bazarovou, ta stojí pár kaček.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měla jsem zimní mimčo a nepotřebovala jsem
vrstvila jsem třeba tenčí, nebo měl dvě kapuce k jedné tenčí čepici a pak stejně měl stáhnutý fusak nad hlavičkou… a jak byl starší tak jsem si oblíbila kuklu a na ní má buď čepici nebo kapucky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dávala slabší. Ne ultraslabou, ale ani ne zimní. Většinou měla ještě dvě kapuce, fusak.. jsou ji dva a žije. Já teda obecně nemám moc ráda takový ty extratlustý čepice, i teď nosí sice zimní, ale nic huňatýho:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měla jsem pro holku (nar. koncem listopadu)jednu fleecovou-z těch teplejších. A stačila. Nevím teda, jestli je to problém všech mimin, nebo jen náš, ale obě holky jako mimina nesnášely čepice. Takže u tý listopadový jsem neřešila, jak silná čepice je, ale jak dobře padne a pokud byla tenká, doháněla jsem to kapucí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já měla silnější bavlněnou a přes to kapucu i v těch největších mrazech.. Jakmile jsem dala flísovou, tak malá byla úplně zpocená..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit