Kšandičky k tričku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11.1.13 18:12

"kšandičky" k tričku

Ahoj maminky,
nedávno jsem viděla na chlapečkovi kšandičky, které mu držely tričko zespodu, aby se mu nekasalo. Nevíte náhodou, jak se to přesně jmenuje a kde by se to dalo koupit? Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
784
11.1.13 18:18

Jestli myslím totéž, tak se to jmenuje „Fixační pruhy na tričko“ - zadala jsem do Googlu a vybehlo toho dost ;-)
U nás se to dá sehnat snad ve všech větších (=lépe zásobovaných) obchodech s dětskýma potřebama :nevim:

EDIT: ještě dodávám, že ta cena je docela vysoká, já to pak vyřešila tím, že jsem v galanterii koupila kovové spony, co se dávají na kšandy, stejně širokou gumu a měla jsem to vyrobené za 10 minut a za pětinovou cenu. Takže pokud jsi šikovná, nebo máš někoho takového v okolí, asi bych to raději vyrobila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
11.1.13 18:20

Fixační pruhy na tričko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
11.1.13 18:21

ZAse nejsem první :cert: :mrgreen: Dneska už tu taková otázka byla v jiné diskuzi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68882
11.1.13 18:23

Myslíš tohle?
http://www.vbavlnce.cz/…-tricko.html
Měsíce jsem odolávala, že za takovou drobnost nedám tak hříšný prachy, ale pak jsem nakonec koupila a lituju, že jsem to neudělala už dávno. Jsou super i v tom, že jsou vprostřed rozepínací, takže moc fajn i pro malé miminko při přebalování. A trička se pak výbec nehrnou nahoru, plus jak je to délkově nastavitelné, tak se dá nosit i menší velikost trika delší dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
11.1.13 18:50

@ugluk a je to opravdu jen pro mimča s látkovkou? Já na to koukám už nějak pátek a nevím, zda to nebude tlačit…

@MrsDuck ono kddyž se podíváš na ty kšandičky, tak uvidíš, že jsou tam šle jakoby s plochým knoflíčkem na konci - to co bývá na podvazcích (podvazková spona) spíš než na kšandách a i tak píšou, že je to vhodné s látkovou plenou a to mi přijde o hodně plošší zapínání než to co je normálně na kšandách (šlový závěs)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
11.1.13 18:57
@Madla82 píše:
ZAse nejsem první :cert: :mrgreen: Dneska už tu taková otázka byla v jiné diskuzi…
:lol: :lol: ty máš dneska holt smolíka.
Já taky, tak jsem chtěla zaperlit a pozdě…
Já jsem kupovala na mamaja
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68882
11.1.13 19:06

@Madla82 no, dcera látkovky má :-) Ale dle mého by to přes papírovku tlačit nemělo, je to dost ploché a měkké.

A opravdu oproti klasika kšandám je to ploché a taky vprostřed zapínací a délkově nastavitelné, opravdu vymakané. Čímž netvrdím, že to má cenu 260 Kč, to teda nemá :-) Ale v téhle kvalitě to doma nevyrobím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
11.1.13 19:13

@Vera111 ten týden, co tyhle dvě věci znám tj. kšandy na trička a extendor se tyto poznatky snažím uplatnit :lol:

@ugluk no já když jsem si teď na netu našla ty podvazkový spony, tak si myslím, že se to skoro vyrobit dá :think: no ale takhle se dá vyrobit všelicos a mám doma plnou bednu látek a různých blbostí a než se k tomu dostanu, dítě už to nepotřebuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68882
11.1.13 19:17

@Madla82 nojo, při vynaložení jistého úsilí (hlavně to rozepínání v půli)… ale jak píšeš, ten čas a najít to odhodlání :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.1.13 19:20

Podvazkovy spony z galanterky a gumu, je to hned hotovy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
11.1.13 19:24

@asha nééé, já tady hledám půlhodiny jak se správně ty pitomý sponky jmenujou a Ty si t jen tak vystřelíš od boku??? No nic…

@ugluk snad jestli pánbůh dá a já se dočkám druhého potomka, budu mít všechny vychytávky v malíku a došité :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.1.13 19:35

@Madla82 No jo, ono uz je to nejaky ten patek za nama, tohle obdobi, ale neco si jeste pamatuju :mrgreen: Ja jsem to teda objevila az po nakupu, ze se to da snadno udelat, ale nelituju, uzili jsme to hodne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat