Kšandičky k tričku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
"kšandičky" k tričku
Ahoj maminky,
nedávno jsem viděla na chlapečkovi kšandičky, které mu držely tričko zespodu, aby se mu nekasalo. Nevíte náhodou, jak se to přesně jmenuje a kde by se to dalo koupit? Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jestli myslím totéž, tak se to jmenuje „Fixační pruhy na tričko“ - zadala jsem do Googlu a vybehlo toho dost ![]()
U nás se to dá sehnat snad ve všech větších (=lépe zásobovaných) obchodech s dětskýma potřebama ![]()
EDIT: ještě dodávám, že ta cena je docela vysoká, já to pak vyřešila tím, že jsem v galanterii koupila kovové spony, co se dávají na kšandy, stejně širokou gumu a měla jsem to vyrobené za 10 minut a za pětinovou cenu. Takže pokud jsi šikovná, nebo máš někoho takového v okolí, asi bych to raději vyrobila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ZAse nejsem první
Dneska už tu taková otázka byla v jiné diskuzi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslíš tohle?
http://www.vbavlnce.cz/…-tricko.html
Měsíce jsem odolávala, že za takovou drobnost nedám tak hříšný prachy, ale pak jsem nakonec koupila a lituju, že jsem to neudělala už dávno. Jsou super i v tom, že jsou vprostřed rozepínací, takže moc fajn i pro malé miminko při přebalování. A trička se pak výbec nehrnou nahoru, plus jak je to délkově nastavitelné, tak se dá nosit i menší velikost trika delší dobu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ugluk a je to opravdu jen pro mimča s látkovkou? Já na to koukám už nějak pátek a nevím, zda to nebude tlačit…
@MrsDuck ono kddyž se podíváš na ty kšandičky, tak uvidíš, že jsou tam šle jakoby s plochým knoflíčkem na konci - to co bývá na podvazcích (podvazková spona) spíš než na kšandách a i tak píšou, že je to vhodné s látkovou plenou a to mi přijde o hodně plošší zapínání než to co je normálně na kšandách (šlový závěs)…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Madla82 píše:
ZAse nejsem první![]()
Dneska už tu taková otázka byla v jiné diskuzi…
Já taky, tak jsem chtěla zaperlit a pozdě…
Já jsem kupovala na mamaja
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Madla82 no, dcera látkovky má
Ale dle mého by to přes papírovku tlačit nemělo, je to dost ploché a měkké.
A opravdu oproti klasika kšandám je to ploché a taky vprostřed zapínací a délkově nastavitelné, opravdu vymakané. Čímž netvrdím, že to má cenu 260 Kč, to teda nemá
Ale v téhle kvalitě to doma nevyrobím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vera111 ten týden, co tyhle dvě věci znám tj. kšandy na trička a extendor se tyto poznatky snažím uplatnit ![]()
@ugluk no já když jsem si teď na netu našla ty podvazkový spony, tak si myslím, že se to skoro vyrobit dá
no ale takhle se dá vyrobit všelicos a mám doma plnou bednu látek a různých blbostí a než se k tomu dostanu, dítě už to nepotřebuje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Madla82 nojo, při vynaložení jistého úsilí (hlavně to rozepínání v půli)… ale jak píšeš, ten čas a najít to odhodlání ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@asha nééé, já tady hledám půlhodiny jak se správně ty pitomý sponky jmenujou a Ty si t jen tak vystřelíš od boku??? No nic…
@ugluk snad jestli pánbůh dá a já se dočkám druhého potomka, budu mít všechny vychytávky v malíku a došité ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Madla82 No jo, ono uz je to nejaky ten patek za nama, tohle obdobi, ale neco si jeste pamatuju
Ja jsem to teda objevila az po nakupu, ze se to da snadno udelat, ale nelituju, uzili jsme to hodne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit