Oblečení do deště TCM
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
oblečení do deště TCM
Ahoj holky,
právě zvažuju nákup oblečení do deště od Tchiba. Nikdy jsme jej neměli, tak kdo máte zkušenost, jak jste spokojení?
Chtěla bych koupit kalhoty a bundu do deště, v září půjde dcera do školky, využije to i tam? Nebude se v bundě moc potit? Díky za reakce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Za nás jednoznačné ANO. Kupujeme teda jen bundy, ale jiné už do deště nechci. Malý v ní chodí i teď. Dám mu pod ni mikinu a triko a super! Navíc můžeš teď na tchibo.cz využít dopravdu zdarma a ve slevách jsou i ty bundy do deště. Já právě dneska objednala jednu pro dceru za 399Kč.
Vyvedené komplety bývají i v Lidlu, ale jsou hned pryč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My mame nepromokavou termobundu klucici s hvezdickama, navrchu je jako gumova a uvnitr fleece. neni to asi z te klasicke sady do deste, nevim.
kazdopadne uz bych to nikdy nekoupila, strasne se v tom poti, nedejcha to, a kdyz to vyperu tak to smrdi, byt to peru naruby a bez avivaze a poradne to nechm uschnout na snure ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak mam tchibo rada, ale konkretne tahle hvezdickova se jim fakt nepovedla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme ty kalhoty do deště a nemůžu si je vynachválit. I teď v zimě, když je blátivo, tak mu dám zimní kombinézu a na to ještě ty kalhoty. Ty se pak od bláta dají obetřít i hadříkem a nemusím prát kombinézu po každé procházce
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám hvezdičkovou budnu a kalhoty do deště a maximální spokojenost. Nosíme to do školky a je to hodně praktické. Když je bunda jen trošku špinavá, tak otřu, jinak vyperu a v pohodě, mě nesmrdí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcerka má bundu a kalhoty. Bunda je podšitá fleecem, nosí ji teď a je fajn. Kalhoty se jí párkrát zapařily, ale jen když byla delší dobu bez pohybu v kočáru.
Já doporučuju - dobře se to udržuje, nemusíš hned prát, stačí setřít mokrým hadrem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsme měli nepromokavý komplet od Tchiba a nebyla jsem s ním spokojená. Na radu kamarádky jsem koupila nepromokavou bundu zn. Reima, která je sice o dost dražší, než TCM, ale taky o hodně kvalitnější Škoda, že jsou oblečky této firmy tak strašně drahé
. Využívám hodně mimosezénní výprodej. Koupila jsem předminulý rok i softschell bundu a je fakt skvělá. Teď v zimě koupím zase podobnou bundu, protože jsou v zimě min. o 500,– levnější
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@karinka no tak Reima to je o nekolik levelu vejs nez Tchibo
skoda, ze na to nemame… koupila jsem od Reimy aspon palcaky ve sleve a jsou bombovy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si vůbec nedovedu představit, že bychom tohle oblečení neměli. Už jsem měla i levnější (z Kiku) a sice není tak kvalitní, ale na sezonu stačí. Bydlíme na vesnici, takže dám nepromokavý kalhoty, bundu a gumovky, pak to jen otřu, jednou za čas vyperu a je to paráda. Pro městské děti se to asi tolik nevyplatí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My teda máme taky tu hvězdičkovou a synátor se v ní nepotí ani když má mikinu a to je docela dost potivé dítě
a po vyprání nám nesmrdí vůbec
Navíc, opavdu neperu často, protože stačí otřít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reima je suprová, máme čepku ale ty ceny jsou fakt šílený..Právě že v tchibo mají dnes to poštovný zdarma a ten komplet bunda + kalhoty výjde cca na 600,– Kč, tak jsem to objednala. Příjde mi to praktické když je pořád deštivo. Dcerka se nepotí skoro vůbec tak, snad to nebude tak zlé.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měli jsme verzi pro kluka i pro holku a za nás super, nic nesmrdí, nijak zvlast se v tom nepoti, doporucuju. Samozrejme, že jine drazsi znacky jsou asi lepsi, ale ja jsem spokojena.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit