Oblečení do deště TCM
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
oblečení do deště TCM
Ahoj holky,
právě zvažuju nákup oblečení do deště od Tchiba. Nikdy jsme jej neměli, tak kdo máte zkušenost, jak jste spokojení?
Chtěla bych koupit kalhoty a bundu do deště, v září půjde dcera do školky, využije to i tam? Nebude se v bundě moc potit? Díky za reakce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Za nás jednoznačné ANO. Kupujeme teda jen bundy, ale jiné už do deště nechci. Malý v ní chodí i teď. Dám mu pod ni mikinu a triko a super! Navíc můžeš teď na tchibo.cz využít dopravdu zdarma a ve slevách jsou i ty bundy do deště. Já právě dneska objednala jednu pro dceru za 399Kč.
Vyvedené komplety bývají i v Lidlu, ale jsou hned pryč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My mame nepromokavou termobundu klucici s hvezdickama, navrchu je jako gumova a uvnitr fleece. neni to asi z te klasicke sady do deste, nevim.
kazdopadne uz bych to nikdy nekoupila, strasne se v tom poti, nedejcha to, a kdyz to vyperu tak to smrdi, byt to peru naruby a bez avivaze a poradne to nechm uschnout na snure ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak mam tchibo rada, ale konkretne tahle hvezdickova se jim fakt nepovedla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme ty kalhoty do deště a nemůžu si je vynachválit. I teď v zimě, když je blátivo, tak mu dám zimní kombinézu a na to ještě ty kalhoty. Ty se pak od bláta dají obetřít i hadříkem a nemusím prát kombinézu po každé procházce
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám hvezdičkovou budnu a kalhoty do deště a maximální spokojenost. Nosíme to do školky a je to hodně praktické. Když je bunda jen trošku špinavá, tak otřu, jinak vyperu a v pohodě, mě nesmrdí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcerka má bundu a kalhoty. Bunda je podšitá fleecem, nosí ji teď a je fajn. Kalhoty se jí párkrát zapařily, ale jen když byla delší dobu bez pohybu v kočáru.
Já doporučuju - dobře se to udržuje, nemusíš hned prát, stačí setřít mokrým hadrem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsme měli nepromokavý komplet od Tchiba a nebyla jsem s ním spokojená. Na radu kamarádky jsem koupila nepromokavou bundu zn. Reima, která je sice o dost dražší, než TCM, ale taky o hodně kvalitnější Škoda, že jsou oblečky této firmy tak strašně drahé
. Využívám hodně mimosezénní výprodej. Koupila jsem předminulý rok i softschell bundu a je fakt skvělá. Teď v zimě koupím zase podobnou bundu, protože jsou v zimě min. o 500,– levnější
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@karinka no tak Reima to je o nekolik levelu vejs nez Tchibo
skoda, ze na to nemame… koupila jsem od Reimy aspon palcaky ve sleve a jsou bombovy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si vůbec nedovedu představit, že bychom tohle oblečení neměli. Už jsem měla i levnější (z Kiku) a sice není tak kvalitní, ale na sezonu stačí. Bydlíme na vesnici, takže dám nepromokavý kalhoty, bundu a gumovky, pak to jen otřu, jednou za čas vyperu a je to paráda. Pro městské děti se to asi tolik nevyplatí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My teda máme taky tu hvězdičkovou a synátor se v ní nepotí ani když má mikinu a to je docela dost potivé dítě
a po vyprání nám nesmrdí vůbec
Navíc, opavdu neperu často, protože stačí otřít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reima je suprová, máme čepku ale ty ceny jsou fakt šílený..Právě že v tchibo mají dnes to poštovný zdarma a ten komplet bunda + kalhoty výjde cca na 600,– Kč, tak jsem to objednala. Příjde mi to praktické když je pořád deštivo. Dcerka se nepotí skoro vůbec tak, snad to nebude tak zlé.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měli jsme verzi pro kluka i pro holku a za nás super, nic nesmrdí, nijak zvlast se v tom nepoti, doporucuju. Samozrejme, že jine drazsi znacky jsou asi lepsi, ale ja jsem spokojena.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit