Oblečení do deště TCM
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Wikky píše:
@Mišela1 @berunka007 Můžu poprosit, nemáte náhodou i kalhoty od Tchiba, potřebovala bych změřit vnitřní nohavici u kalhot vel. 86/92. Nevím, jakou vel. objednat a zda se dají trochu nakrčit, když budou delší…díky za info
33 cm
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@helickav To je fešanda. A jaký je rozdíl mezi reálnou délkou vnitřní nohavice holčičky a délkou vnitřní nohavice kalhot?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doroste:-) ta souprava se dá používat celoročně, když není extra zima:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A musí být tchibo? Já koupila v Lidlu tu 86/92 a byla ji velká, tka pak na MMB tu menší co píšeš z tchiba. Ale materiálově mi ty Lidlovi přijdou lepší. když si vyhledáš prostě jen nepromokavé kalhoty, kalhoty do deště, vejede ti o dost víc značek a inzerátů a ono to vyjde na stejno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mam doma Lidl 86/90 a je teda o hodne vetsi nez tcm 74/80. to bude mit dcerka tak na pristi jaro
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Saricat Já viděla na Mimibazar.cz hodně těchto kalhot i od značky H&M. Tak se tam mrkni, jinak my máme z Tchiba 80 i 86 a sousedi jen 86 a nosí to nakrčené u nohavic a nevadí to. Tak pokud to je rozdíl třeba 5cm, tak vem větší. To se u tohoto typu kalhot ztratí. Jen pozor, Tchibo má několik druhů pogumovaných kalhot - vel. 74/80 dole s reflexním pruhem mají slabou podšívku.., vel 86/92 s příšerkou, nebo co to je na nohavici - mají taftovou podšífku a jsou teplejší… tak jen pro info.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj, tchibo ma dva druhy, zateplene a nezateplene, ve vsech velikostech…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lidlovské 86/92 nosila dcerka ještě ve dvou letech kalhoty a bunda jí sedí ještě teď ve dvou a půl celkem dobře. Má skoro 95 cm, před půl rokem něco k 90. Ony ty kalhoty, i když jsou delší, mají dole stahovací gumičky, za které dobře drží na noze nad botičkou nebo na holinkách.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit