Oblečení do deště TCM
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Máme sice z Lidlu pogumovanou soupravu, ale jsou podobné a je výborná. I v zimě užijeme dost a v těhle soupravách vídám spoustu dětí, i školkových. Za mě ano:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro dceru mám už druhou bundu do deště a loni jsme zkusili i kalhoty do deště - obojí je super a vychvaluji do nebes. Se školkou chodívají na procházky i když prší, takže u nás to má fakt využití
Pod ty kalhoty má buď tenké legínky nebo punčocháče a pod bundu zateplenou fleecem dávám adekvátní počet vrstev dle teploty venku. Nikdy v tom zapařená nebyla. A souhlasím, že většinou stačí otřít hadříkem nebo vlhčeným ubrouskem a špína je pryč
Takže za mě Tchibo v tomto směru můžu doporučit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mame od lonskeho podzima TCM modrou bundu s hvezdickama a dvoje nepromokavy kalhoty, jedny obyc a jedny podsity fleecem. Syn se v tom nijak extra nepoti, vyuzivame hojne, pereme malokdy, nic nesmrdi. Vsem kamaradkam to doporucuju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kalhoty doporučuji určitě, bez těch by to v blátivém počasí s mým synem nešlo. Bundy používáme jiné, takže nevím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, taky máme nepromokavý komplet a za mě super. Využíváme spíš bundu. ¨Podle mě jsou super kalhoty pro takový začáteční chodce (batolata).
Můžu se zeptat, chtěla bych soupravu koupit dceři na jaro, ale nevím velikost. Teď má 75cm - nosí kalhoty 74, mikiny 80 spíš 86. Jít do té 74/80 nebo 86/92? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@helickav píše:
Ahoj, taky máme nepromokavý komplet a za mě super. Využíváme spíš bundu. ¨Podle mě jsou super kalhoty pro takový začáteční chodce (batolata).Můžu se zeptat, chtěla bych soupravu koupit dceři na jaro, ale nevím velikost. Teď má 75cm - nosí kalhoty 74, mikiny 80 spíš 86. Jít do té 74/80 nebo 86/92?
já bych šla do té větší, tím nic nezkazíš a děti rostou rychle v tomhle období..
Ještě bych se potřebovala zeptat těch co mají tu modrou bundičku s černýma hvězdičkama, jestli si myslíte, že by se hodila i pro holku, nebo je vyloženě klučičí? Mě už ta fialová barva leze krkem..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@helickav Já bych šla do té větší. Když tak ohrneš rukávy a nohavice. 74/80 bude na jaře malá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tu s hvezdickama podle me muze nosit i holka a velikost bych taky vzala vetsi, aspon bude jeste na podzim ![]()
akorat nevim zda ujdou ohrnout, nemaji dole snurky pod boty?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@helickav Určitě tu větší - dělávám to taky tak. Rukávy i nohavice mají dole gumičky, takže se nesesunou dolů
A naopak delší bunda na zádech je výhodou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@obrazek Mají gumy do bot, ale ty dáš nezadu nad patu. Dělala jsem to tak u kombinézy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky dík, už jsem objednala
.Máte pravdu jednou do toho určitě doroste, co s malými věcmi. Syn tu bundu nosí asi třetí rok, on je hubenďourek. Dcerka je udělanější. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Gumičky nechávám zahrnuté vevnitř. Jinak nohavice i rukávy drží samy o sobě, i když jsou delší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem včera opět objednala synovi hvězdičkovou bundu, byla jsem s ní moc spokojená. Neprofoukne a i když si jí syn vezme na jaře na zahradu a umaže, lehce se to vyčistí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Četla jsem, že Tchibo má dětské velikosti většinou o číslo větší. Nemáte doma někdo tu hvěždičkovou bundu, potřebovala bych vědět u vel. 86/92 šířku v podpaží a délku bundičky. Synovi je nyní 14měs, ale je drobnější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Wikky píše: Četla jsem, že Tchibo má dětské velikosti většinou o číslo větší. Nemáte doma někdo tu hvěždičkovou bundu, potřebovala bych vědět u vel. 86/92 šířku v podpaží a délku bundičky. Synovi je nyní 14měs, ale je drobnější.
tak to právě si myslím, že není pravda, aspoň teda pro mojí malou ne. a to my máme z Tchiba půlku garderoby (hlavně teda mojí).
můžete mi někdo pomoct se obecně ve velikostech zorientovat, i když úplně na 100% to stejně nejde. já se nad tím totiž strasně rozčiluju. ty čísla 80,86,92 jsou délka postavy bez hlavy? někde jsem to tak četla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit