Reklamace v C&A

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1800
6.1.13 16:02

Reklamace v C&A

Nemáte někdo zkušenosti s reklamacema dětského oblečená v CaA??? Koupila jsem tam malé kombinézu stála 700,– a po vyprání vypadl jeden čudlik na zipu a nejde zapnout. Myslíte že maj 30 dní nebo, že daj hned nové zboží??, Pokud daj 30 dni tak nám kombinéza nebude :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9454
6.1.13 16:10

@Berennika Většinou si můžeš hned vzít nové zboží ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5368
6.1.13 16:15

Ja jsem mela zrovna nedavno bezvadnou zkusenost na dospelem: po 3 vypranich se vysisovala barva na cernych riflich, pan na to koukl, zeptal se me, jestli mam korunu a hned mi vyplatil osm stovek. V tehle retezcich vetsinou problem nebyva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8504
6.1.13 16:20

@Berennika Ze zákona má prodávající 30 dní na vyřízení reklamace vždy. Pokud by ti zboží hned vyměnili, tak pouze z jejich dobré vůle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
6.1.13 16:21

@Tapeta - no proto se ptam jestli někdo má zkušenost s vrácením peněz. U těch miminkovskejch věcí je to špatné čekat 30 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
6.1.13 16:45

Já teda nešla reklamovat, ale loni jsem šla vracet zimní capáčky. Koupil jsem je tenkrát bez mimina a až doma samozřejmě zjistila, že jsou mu malé a na nohu je nenarve. Bez problémů mi to vzali a peníze vrátili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
6.1.13 16:49

Na reklamaci mají třicet dní, ale záleží, na jakou narazíš prodavačku. Mě to v C&A v pohodě vyměnili za jiné zboží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
6.1.13 16:49

Zboží ti v pohodě vymění nebo vrátí peníze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
6.1.13 16:59

Manžel tam nedávno reklamoval svetr. U krku se začal párat. Bez řečí nabídli nový nebo jiné zboží v téže hodnotě nebo peníze na tu jejich kartu. Na nic se neptali, žádný problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
6.1.13 17:02

Pokud se nemýlím, tak vada, která se projeví do 6 měsíců od zakoupení, je považována za vadu existující už při koupi a máš nárok na okamžitou výměnu za nové zboží, v tomto případě žádných 30 dní na posouzení reklamace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8504
6.1.13 17:14

@Kicki To je pravda - jedná se pak o odstoupení od smlouvy. Z vlastních zkušeností však vím, jak na to kouká prodavačka - ta samozřejmě o žádném takovém ustanovení neví a peníze vracet nechce. Pokud ji nechceš vzít rovnou pod krkem, tak ji asi pak k vrácení peněz v daný okmažik nepřiměješ 8). Další věcí je to, že se zbožím bylo mechanicky zacházeno, tedy spíše se bude posuzovat mechanické poškození nebo zda je to vadou, která má svůj původ v povaze výrobku - tedy reklamace a 30tidenní lhůta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
6.1.13 17:15

Mikinka se po jednom vyprani stala hadrem, vybledla jak noha a stoleta k tomu
hned mi dali penize nebo nabizeli vyber jineho zbozi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
6.1.13 17:17

Tak mě stačí výměna za jinou :-) a když bude větší nic se nestane :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
6.1.13 18:23

My jsme eeklamovali mikinu, vypral se z ni obrazek (po jednom prani), hned vatili penize (jinou mikinu jsme nechteli, protize u te by se ten obrazek beztak sepral taky). Doted me to ale mrzi :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
13.1.16 20:10

Obnovuji diskuzi, před necelými 2lety jsem si koupila zimní bundu, nošená příležitostně, praná všehovšudy 2krát, dnes jsem zjistila, že na kapuci ve švu je rozpáraná (nebyla tam žádná rezerva na šev). Má cenu reklamovat? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat