Plesové šaty v Polsku

473
3.1.13 21:34

plesové šaty v Polsku

Děvčátka,
moc prosím, nevíte náhodou, kde jsou v Těšíně obchody s plesovými šaty? Případně můžete napsat i jaký je tam výběr, ceny, atd… Myslíte, že bude problém sehnat šaty po zem na vysokou postavu - máte některá zkušenost? Za každý postřeh budu vděčná :kytka:
Předem moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2193
3.1.13 21:49

Na postřehy z Těšína se budu těšit s tebou, já mám ale postřeh jiný - nevím sice, jestli na plesy chodíš jen ukázat šaty a popít, nebo jestli i tančíš, ale obávám se, že šaty bez ramínek na tančení moc nebudou… to chce opravdu důkladné prozkoušení, aby je ta váha (šaty po zem prostě něco vážit musí) netáhla dolů… ať není nějaké faux pas;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
3.1.13 22:00

No s tančením uvidím, podle toho jak budou hrát. Byla jsem na plese jen 2× a tam byla klasika i disco, tak nevím, jak to bude teď :nevim: Na netu jsem našla plno krásných šatů, ale prostě musím je vyzkoušet, ať mi padnou a můžu se v nich hýbat a jak píšeš ať nepadají. Ale jsem ochotná v nich zkusit protancovat obchod :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
3.1.13 22:26

Já jsem vždycky ráda, když v takovém obchodě hraje hlasitá hudba, a já si můžu v kabince normálně zaskákat a není to díky hudbě slyšet, takže nejsem za blbečka:D Není nic horšího, než když na sebe člověk složitě načančá krásné šaty, a ty se posunou (vylezou prsa, špeky atd.) už jen při odhrnování závěsu zkušební kabinky.
Teď už jen, aby nám někdo odporučil dobrý obchod v Těšíně, co? Ať nemusíme jet naslepo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
4.1.13 12:41

Toho se taky hrozím, že se mi stane nějaký trapas, ikdyž by mě to zas tak nepřekvapilo :roll: :mrgreen: No a když nikdo nenapíše žádný dobrý tip, tak ti dám vědět, až nějaký fajn obchůdek najdu…
PS: Tak si vem do obchodu magneťák na rameno jak černošskej rapper :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dennyna
7.4.13 21:03

Holky, tak našly jste nějaký obchůdek? :-O Pokud teda ještě něco koncem dubna bude. :( Děkuji moc :palec:

• Citovat
  • Upravit
473
8.4.13 18:01

No já to vyřešila nakonec po Vietnamsku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
23.1.14 10:57

Ahoj holky, oživuji téma, máte někdo nějaký tyyp na plesovky z Polska? Kde se dají koupit pěkné a za dobrou cenu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
23.1.14 10:57

Ahoj holky, oživuji téma, máte někdo nějaký typ na plesovky z Polska? Kde se dají koupit pěkné a za dobrou cenu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3696
23.1.14 11:10

@Lola29 Záleží, co je dobrá cena. Plesové šaty z Polska jsem měla za 1500 a svatební za necelých 5000. Z tržnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
23.1.14 11:13

@zulitvi jj kolem těch 1500 - 2000 a kde si je tam sehnala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3696
23.1.14 11:16

@Lola29 V Kudowa Zdroj na tržnici. My to tu máme hned za hranicema. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
23.1.14 11:21

@zulitvi aha, tak to je dálka, spíš ten Těšín by to chtělo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
23.1.14 12:01

Jak půjdeš v Těšíně okolo řeky, tak jsou tam kamenné obchody a nebo vedle na tržnici. Trochu to projít a najdeš!
My kupovali jen oblek a ty ženské v kamenném obchodě teda frkaly!! To jsem byla nadšená, protože běhaly a opravdu se snažily. Tak manžel si koupil hned 2! ještě košili a kravatu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
23.1.14 19:28

@Kac děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie