Zimní pytel Emitex
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
zimni pytel Emitex
Ahoj maminky,
potrebovala bych poradit. V unoru se budeme stehovat zpatky do Ceska a ja budu potrebovat pro svoje dvojcatka zimni pytel. Bude mi je kupovat mama jeste nez prijedem, aby mohly byt holky hned v teploucku, tak nemam moznost pytle videt na vlastni oci…co tak hodne slychavam, maminky maji Emitex…no ale ted jaky? Je lepsi ten Combi nebo Monti 3v1, ktery je az do 4 let a nebo ten na jaro-podzim? Prosim poradte…a nebo nejaka jina znacka?
Dekuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jaro podzim je vlastně teplejší fleesova deka se zipem. používám září-listopad a pak březen dokud se neoteplí
3 v 1 je super. teplý a dá se krásně seštelovat na skoro každý kočár dolní díl se dá odepnout a v pohodě se vejde do korby a až začnou děti chodit tak dolní díl má krásně otíratelnou vrstvu takže nemusíš sundávat botky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám na prcka Emitex Combi 3v1 a jsem s ním moc spokojená
Jen nemůžu porovnat s jiným…
Měla jsem ho nejprve v korbě a teď ve sporťáku. Teplý je dost.
Příspěvek upraven 03.01.13 v 20:47
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na Natálku jsem měla ten zimní Emitex Combi 3v1 a maximální spokojenost, u druhého zase využiju. Vydržel po celou dobu, co malá jezdila v kočárku, je hodně variabilní a fakt nám vyhovoval.
Emitex Monti neznám, ale uniká mi význam toho, že (jak píšeš) má vydržet do 4 let.. Ve 4 letech už děti v kočárku snad nejezdí, ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky mám ten Emitex 3 v 1 a jsem spokojená, v pohodě. Ten jaro-podzim je ale taky super, nosili jsme ho od dubna až do listopadu, i přes léto, když teplota klesla pod 20 stupňů. Bez něho si to fakt neumím představit, s dekou jsem u malého nepochodila. Dvakrát kopnul nohama a deka byla na zemi. Ten fusak se připne ke kočáru a zaručeně nespadne
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky mam emitex 3v1 a pak mam na jaro leto jejich a taky super ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám taky dvojčata, mám Emitex Combi 3v1, mám i podzimní/jarní.
Se vším jsem moc spokojená. Na zimní Combi jsem najela zhruba na začátku prosince a určitě ho budu mít až do konce zimy. Podzimní/jarní občas využívám i v létě, když jsou chladné dny. Jako zimní si dovedu ten fleecový představit v případě, že dítě už hodně chodí a v kočárku je fakt minimálně.
Monti neznám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám zimní combi exlusive a jsem moc spokojená, měli jsme jak v hluboké korbě tak teď ve sporťáku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám na zimu Kaiser Thermo Iglu Aktion-mame ho od vanoc, v hluboke korbe, zatim jsem spojojena
je to takovy spacacek, vydrzi do cca 3 let, na jaro-podzim mam od Emitexu ten jejich letni, jeste neni odzkouseny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám 3v1 a absolutní spokojenost, je teploučkej a strašně vychytanej, úchytky, zapínání, prostě perfektní.
- Citovat
- Upravit
Taky mám emitex combi 3v1 a spokojená jsem. Koukala jsem na stránky Emitexu na ten monti a ten vypadá taky moc hezky. Dokonce mi přijde praktičtější než combi - zapínání uprostřed je asi lepší než dvě po stranách.
- Citovat
- Upravit
Holky dekuju, ja se prave koukam jen na stranky Emitexu a tam maji, Combi a Monti…
S tim zipem to bude asi pravda ![]()
Ja si prave rikam, proc maji 2 druhy ![]()
A proc do 4 let? Tak moji starsi jsou 3, nosi obleceni na 4 a dovedu si predstavit prochazky, kde by si rada do kocaru teda sedla. Ja nevim, tady se vetsinou jezdi v aute, v Cesku je to preci jen jine, tak shanim rady chytrych maminek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Emitex je dost objemný a velký fusak, nepřijde mi moc skladný a dost mamin pak psalo, že s ejim s ním nevejde moc dítko do kočárku, pokud máš dvojčátka, kočárek bude dost úzký, být tebou prknu na Aesthetic, je super měkkoučký skladný… já mám teda malou v 5 a pul měsících v hl. korbě, ale s Emitex fusakem bych jí tam nedala, dost holek si to neuvědomí a pak koupě lituje… Já jich teda znám hned několik, samozřejmě je to o velikosti kočárku, takže fakt to zvaž… Já ho nejdřív taky chtěla, ale jak jsem ho viděla v obchodě, věděla jsem, že by se mi do kočárku vešel asi jen fusak bez dítěte a to mám Jané Slalom Pro 2011… takže korbička není uplně malá…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit