Zimní pytel Emitex

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7158
3.1.13 21:59

Jo a Aesthetic je také jako 3v1…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5203
3.1.13 22:29

Diky, juknu na to ;) mame Easywalker…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
3.1.13 23:00

@paja88 je dražší, já kupovala po jednom dítěti a je jak nový… vyšel mě na 600,– Nový maj myslím na netu od 2000,– http://www.kocarkydavidek.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
4.1.13 12:38
A proc do 4 let? Tak moji starsi jsou 3, nosi obleceni na 4 a dovedu si predstavit prochazky, kde by si rada do kocaru teda sedla. Ja nevim, tady se vetsinou jezdi v aute, v Cesku je to preci jen jine, tak shanim rady chytrych maminek ;)

Tak to jo, je fakt, že Naty budou v březnu 4 a velikost máme na 5-6 let :lol: Ale na kočáru jezdila tak do 2, na delší výlet si možná ve 2,5 letech sedla na chvilku do golfek…ale jinak hezky po svých :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5203
4.1.13 16:55

Holky, ja se asi rozhodla, ze koupim ty na jaro-podzim. Preci jen, holky budou mit skoro 5 mesicu a budou jeste v korbickavh, kde je ten pretah a pristi zimu vyberu v obchode :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.2.13 12:19

No přidám se do diskuze, máme Fusak Monti 3v1, malý se narodil v červnu, tenhle fusak je fakt super, jezdíme ještě s hlubokým, krásně ho obepne takže je v něm jako larva :-D jen jsem se chtěl zeptat jelikož se už nám ted malý do hlubokého nevejde, nemáte někdo fotku s tímto fusakem přidělaném na sportáku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat