Pásek u kalhot a úzké tričko :-)

K.Black
1.1.13 15:23

Pásek u kalhot a úzké tričko :-)

Zdravím v Novém roce :mavam:

Holky jaké nosíte pásky ke kalhotám, když máte úzké delší tričko?
Mě všechny pásky dělají hnusnou bouly :think: zkoušela jsem už i dětský pásek s takovou tou kovovou plackou, jak se pásek zasunuje do té placky, taky hnus! bez pásku se cítím blbě. Tak jestli existuje nějaký speciální bezboulový pásek budu ráda :lol:
Když koukám na ulici tak někdo tu bouly nemá, ale zastavit a ptát se to se stydím :oops: :lol:

Děkuji ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ncc1701
1.1.13 15:30

Mam stejny problem, tedy pred porodem, po porodu uz ta boule pod trikem neni od pasku :)

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
1.1.13 15:32

K pasku jsem nosila jen trika dosahujici jen k okraji kalhot, aby pasek koukal… nebo jsem delsi triko nad pasek vykasala.

• Citovat
  • Upravit
12691
1.1.13 15:33

Já nosím tyhle pásky http://www.kvalitnidarky.cz/…sek,794.html (samozřejmě jen ten typ, ne za tu cenu :lol: ) a tu přezku si po zapnutí pásku přesunu pod jeden ten úchyt na pásek. Čili tu přezku nemám uprostřed, ale je schovaná trošičku na boku pod úchytem a je po bouli. Když se ti ale stane, že ten pásek leze v místě knoflíku kalhot nahoru, tak ten pásek zaseknu pod knoflík a je to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
1.1.13 15:33

Ahojky v New Yorkeru jsem koupila takový co má úplně plochou sponu a sám o sobě je úzký ale pěkně drží. Je černý lakovaný tudíž ho unosím i k jiným outfitům. Stál 89Kč :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
1.1.13 15:35

Dobrej dotaz, prave proto tyto tricka nosim jen k leginam :)…zkousela jsem i bez pasku a stejne ty hrboly od kalhot vypadaji divne, nebo aspon ja se v tom necitim :nevim:…takze nosim normal delku a ruzne pasky.ale prodavaji se i pasky bez prezky na cvoky, take ruzne ozdobeny.

Příspěvek upraven 01.01.13 v 15:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
1.1.13 15:36

@ncc1701 nj tak ty máš velký sval :mrgreen: já právě myslím delší trička, kratší taky ledabyle kasám k pásku ;)

@Tůmička jo za knoflík taky zasekávám :lol: takže strčit ho bokem :think: a kde kupuješ pásky, dva litry taky nedám 8o

• Citovat
  • Upravit
K.Black
1.1.13 15:38

@Belll tam jsem byla před dvěma dny :zed: sakra, budu muset zase :mrgreen: :mrgreen:
@wildcherry na legíny zas ty trika nemám dost dlouhý :think: leze mi z nich špička zadku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24379
1.1.13 15:45
@K.Black píše:
@Belll tam jsem byla před dvěma dny :zed: sakra, budu muset zase :mrgreen: :mrgreen:
@wildcherry na legíny zas ty trika nemám dost dlouhý :think: leze mi z nich špička zadku :mrgreen:

pokud nejsou pruhledny tak co :mrgreen:?no ja mam sotva 160cm takze je mam presmr pod prdelu :lol:,ale trvalo mi si zvyknout, pripadala jsem si jak naha :lol:…v reservedu meli tricka s prodlouzenou zadni stranou z krajky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
1.1.13 15:49

@wildcherry nj tak to já jsem čahoun, mám 164 :mrgreen: no právě ten pocit nahoty 8o :lol: no a hlavně už jsem jiná věková takže :zed: :zed: :zed: :,(

• Citovat
  • Upravit
24379
1.1.13 15:56

@K.Black nj ses narodila kdyz mrtve more bylo jeste marod :lol:…i moje mamka je nosi, sice k dlouhym tunikam, ale nahodou super :mrgreen:…jsem je mela vcera, byla u nas segra s jejim a musela jsem se prevlict, ze ji pohorsuju :cert: :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
1.1.13 15:58

@wildcherry tak k tunikám áno :zed: ale já řeším úzká trička trička, neumíš číst? :roll: :mrgreen:

Mrtvé moře- marod, to je dobrý, nikdy jsem to neslyšela a móc se mi to líbí :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
24379
1.1.13 16:03
@K.Black píše:
@wildcherry tak k tunikám áno :zed: ale já řeším úzká trička trička, neumíš číst? :roll: :mrgreen:Mrtvé moře- marod, to je dobrý, nikdy jsem to neslyšela a móc se mi to líbí :pankac: :pankac:

tak pardon stareno, blbe ctu :zed: :lol:…joo to rika muj chlap o jeho babci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
1.1.13 16:04

@wildcherry važ slova! babča ještě nejsem, teda doufám 8o :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
35545
1.1.13 16:11
@K.Black píše:
@wildcherry na legíny zas ty trika nemám dost dlouhý :think: leze mi z nich špička zadku :mrgreen:

Ty máš zadek? neke :lol:

Tak já vůbec nevím, moc pásky nenosím, si sednu a přeleje se přes to špek a tlačí do pupíku, povytahuji kalhoty :lol: Legíny vůbec, na to bych musela mít postavu minimálně jako Kubelková, jinak se v tom také necítím :zed:
Tedy to jsou starosti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat