Objednání z Nextu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1247
5.1.13 09:06

Objednání Nextu

Ahoj, nevěděl by někdo náhodou, jestli je možný objednat si přes net něco z Nextu a vyzvednout si to v Londýně? Případně nepomohl by mi s tím prosím někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35699
5.1.13 09:17

Proc si to nenechas poslat postou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
5.1.13 09:20

Protože to výjde hooodně draho, což by se mi fakt nevyplatilo, to už si to rovnou můžu koupit v ČR nebo objednat u někoho, kdo to do ČR vozí. Ale sestry přítel je řidič u Student agency a je v Londýně pořád, takže bych toho ráda využila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
5.1.13 09:23

Next objednávají i holky tady v ČR, poštovné potom vychází asi na nějakých 50-70 Kč. Kdybys chtěla, dám ti odkaz na jednu skupinku na FB ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35699
5.1.13 09:28

No me to tam ukazuje free delivery ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
5.1.13 09:32

To já samozřejmě vím. Jenže ženský na mmb si berou za libru 35Kč a kurz je přitom 31. Takže to je 4Kč navíc za libru plus poštovný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
5.1.13 10:14
@pikola píše:
No me to tam ukazuje free delivery ;)

do CR? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
5.1.13 10:17

Joo free delivery do obchodu.
nech si to poslat do nejakeho obchodu v Londyne a svagr to tam vyzvedne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
5.1.13 10:17
@lucie.t píše:
do CR? :think:

To určitě ne, to se platí a je to dost mastný právě. Už jsem to pozjišťovala, dá se to objednat s osobním odběrem v Londýně, ale musela bych mít adresu a účet v UK, což teda fakt nemám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
5.1.13 10:23

I ucet? zahranicni karty neberou? jak to tedy plati ty z MMB :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
5.1.13 10:35

Next zasílá normálně do ČR, jen si musíš kliknout na českou lokaci. Standardně bývá poštovné 130 Kč a doručí Ti to přepravní firma, myslím, že to bylo DHL, chodí mi toho hodně, tak se mi to plete. Před Vánocemi měli poštovné zdarma, možná akce ještě trvá.
Berou většinu platebních karet - kredit i debet, Visa, Master Card - vyzkoušeno opakovaně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
5.1.13 10:43

@Katuskka můžu poprosit o tu adresu na fb? @Kicki a o stránky? já nakujupu next jedině přes mmb, tak uvidím jestli by to nešlo výhodněji. děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
5.1.13 10:44

Ja si Next objednavam pres Nexdirect.com - ceske ceny, postovne 0 Kc, ceny stejne jak u nas v kamenne prodejne. Ovsem kdyz si to vsechno spoctes, tak nektere veci vychazeji temer nula k nule a neco je holt krapet drazsi. Existuji stranky, kde holky zijici v UK to na sebe berou (tam je treba mit registrovanou UK adresu a UK kartu) a pak ti to poslou, ale jejich kurz je dost desivej a vyjde to fakt levnejc si to vzit sama pres ten nextdirect. Nebo mit pribuzny v UK ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
5.1.13 10:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
5.1.13 11:40

Tak to más super, ze ti to tam nekdo muze vzyvednout, to je nejlepsi a nejlevnejsi samozrejme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat