Oblečení na disko, párty, večírek?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
256
7.1.13 17:50

Oblečení na disko, párty, večírek?

Ahoj otázka zní jasně :-) V čem vyrážíte, kde nakupujete? Já dlouho nikde nebyla a ke konci ledna mě čeká jedna akce. A nemám nic vhodného na sebe. Můžete vkládat i foto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
PaníKadrnožková
7.1.13 18:09

Ahoj, tak já jsem celkem konvenční - taky záleží na akci - do hospody nebo diskošku teď v zimě užší šedé džíny, tmavý top, bižu a kozajdy, na koktejl černé koktejlky se šperky, v létě se odvážu víc ;)

Napiš, jaký máš normálně styl a co je to za akci, pokud nosíš hippie modu, tak si určitě neoblečeš tílečko s flitry a naopak, že ;)

• Citovat
  • Upravit
9223
7.1.13 18:14

Byla jsem nedávno asi po sto letech a měla jsem úzký kalhoty, kozačky, tílko + výrazné šperky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
7.1.13 18:14

Jsou to narozky v baru a pak se vyráží dál do ulic :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
7.1.13 18:43

Ahojte…se rada encham inspirovat…taky me na konci ceka cosi a to me 30.tiny..jenzejsem uz dlouho zalezla a ani nevim co se vlastne nosi…naposled jsem byla poradne parit nekdy v roce 2010:o))..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
7.1.13 19:15

Džíny tílko, kozačky, klasika 8) výrazný makeup a šperky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
7.1.13 19:31

Džíny nebo kalhoty s nižším sedem, kozačky a já mám ráda přízovou nebo krajkovou volnější halenku, ja osobně šperky jen decentně. Třeba naušnice kruhy a hezký velký prsten nebo větší přívěšek, naušnice jen perly. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
7.1.13 20:35

Tak mně třeba tílko a kozajdy nejdou k sobě, ale proti gustu ;)

Teď jsem na vánočním večírku viděla jednu mladěnu, co měla vlněné kraťasy, silné punčocháče, kozačky, nějaký uplý top a vypasované sáčko a vypadala úžasně

Moje mladá švagřice (19) zase nosí třeba: červené úzké džíny, kotníčkové boty, černé triko, přes to fosforeskující žluté tílko, vypadá trogu undergroundově, ale super :palec:

• Citovat
  • Upravit
256
9.1.13 19:47

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Co říkáte na tyto legíny? Viděla jsem je hodně nosit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
9.1.13 20:07

Mimin, na to asi musis mit super postavu…a tu ja nemam..prijde mi to trochec jako sado maso. o]]]

ja premzslim o cerne vesticce, uplzch kalhotech, kozacky, tilko..nosi se jeste vesticky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
9.1.13 20:09

Steveka, vestičky se teď nosí takové ty chlupatky :-) Ty se mi moc líbí. Nemůžu najít žádnou hezkou halenu nebo topík. Všechno je to buď za krk nebo holá záda a to já nechci. Potřebuju si pod to vzít normální podprsenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
9.1.13 20:35

Nojo…mam vetsi prsa,,vetsi zadek..mam pas..a potrebuju ho zduraznit..to chlupatkou moc neudelam.co te ceka za akci???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
9.1.13 20:36

No ja bez podprdy tak ani tuk…taky po dvou detech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
10.1.13 17:19

Já teda děti ještě nemám, ale taky nic moc :-D Čekají mě narozky. Ale obchody, kde mají něco pořádnýho jsou 100km daleko :-/ Tak, že by něco přes net?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
10.1.13 19:46

No jasne..brno i jihlava daleko…

kolik ti bude…ja jedu 30.ledna..30:o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...