Oblečení na disko, párty, večírek?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Oblečení na disko, párty, večírek?
Ahoj otázka zní jasně
V čem vyrážíte, kde nakupujete? Já dlouho nikde nebyla a ke konci ledna mě čeká jedna akce. A nemám nic vhodného na sebe. Můžete vkládat i foto.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, tak já jsem celkem konvenční - taky záleží na akci - do hospody nebo diskošku teď v zimě užší šedé džíny, tmavý top, bižu a kozajdy, na koktejl černé koktejlky se šperky, v létě se odvážu víc ![]()
Napiš, jaký máš normálně styl a co je to za akci, pokud nosíš hippie modu, tak si určitě neoblečeš tílečko s flitry a naopak, že ![]()
- Citovat
- Upravit
Byla jsem nedávno asi po sto letech a měla jsem úzký kalhoty, kozačky, tílko + výrazné šperky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojte…se rada encham inspirovat…taky me na konci ceka cosi a to me 30.tiny..jenzejsem uz dlouho zalezla a ani nevim co se vlastne nosi…naposled jsem byla poradne parit nekdy v roce 2010:o))..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Džíny nebo kalhoty s nižším sedem, kozačky a já mám ráda přízovou nebo krajkovou volnější halenku, ja osobně šperky jen decentně. Třeba naušnice kruhy a hezký velký prsten nebo větší přívěšek, naušnice jen perly. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mně třeba tílko a kozajdy nejdou k sobě, ale proti gustu ![]()
Teď jsem na vánočním večírku viděla jednu mladěnu, co měla vlněné kraťasy, silné punčocháče, kozačky, nějaký uplý top a vypasované sáčko a vypadala úžasně
Moje mladá švagřice (19) zase nosí třeba: červené úzké džíny, kotníčkové boty, černé triko, přes to fosforeskující žluté tílko, vypadá trogu undergroundově, ale super ![]()
- Citovat
- Upravit
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Co říkáte na tyto legíny? Viděla jsem je hodně nosit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mimin, na to asi musis mit super postavu…a tu ja nemam..prijde mi to trochec jako sado maso. o]]]
ja premzslim o cerne vesticce, uplzch kalhotech, kozacky, tilko..nosi se jeste vesticky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Steveka, vestičky se teď nosí takové ty chlupatky
Ty se mi moc líbí. Nemůžu najít žádnou hezkou halenu nebo topík. Všechno je to buď za krk nebo holá záda a to já nechci. Potřebuju si pod to vzít normální podprsenku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nojo…mam vetsi prsa,,vetsi zadek..mam pas..a potrebuju ho zduraznit..to chlupatkou moc neudelam.co te ceka za akci???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teda děti ještě nemám, ale taky nic moc
Čekají mě narozky. Ale obchody, kde mají něco pořádnýho jsou 100km daleko :-/ Tak, že by něco přes net?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jasne..brno i jihlava daleko…
kolik ti bude…ja jedu 30.ledna..30:o))
- načítám...
- Citovat
- Zmínit