Oblečení na disko, párty, večírek?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Na netu kupuju hlavne pradlo..jinak ono je asi lespi to vyzkouset..ci jet do vetsich obchodnich center..tedka budou slevy..taky planuju vyjet
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mam ze slvev dve mikinky..za par supu. jeste by to chtelo vic veci..ale to asi v brnicku:o)),to jsi mladounkaa..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jaký obchůdek jsi navštívila?
Tak to je paráda, že jsi sehnala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, super věci mají v HaM, pro nás z Karlovarského kraje nově i Variádě ve Varech, hurá
Mají tam moc pěkný topy i košile
Vždycky jsem kvůli tomuhle obchodu jezdila až do Plzně a teď už to mám konečně trochu blíž ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak moje nejoblíbenější oblečení, když někam jdu, jsou černý strečový džíny, úzký, popřípadě legíny, k tomu kozačky a nějakej pěkněj topík, nebo košile, moc dobře na to vypadá nějaký pěkně sedící vypasovaný černý sáčko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mimim, byla jsem v new yorkru ono toho u nas moc neni.
rifle jsou jasny…kozajdy taky..jeste ale nemam co nahoru, porad me laka ta vesticka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Steveka: Já právě taky nemám nic nahoru, poslední dobou mě vůbec nic nezaujalo..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak jsem včera byla v těch Varech, byly hodně slevy, mám nějaké trička z Orsay a pak v New yorkeru klhoty a boty. Mám radost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj potřebuju poradit, jaký máte názor na to kdybych šla na párty ve flitrovaném černém tílku, černých úzkých džínách a černých botech na klínku? Nebude to moc černé? Čím bych to mohla oživit?
- Citovat
- Upravit
@Jessie8951 Jestli máš stříbrné naušice nebo jiné šperky, tak stříbrným psaníčkem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit