Oblečení po miminku, prodat nebo darovat?

1005
6.1.13 17:02

Oblečení po miminku,prodat nebo darovat??

Ahojte maminky, Vy co už máte děti větší, tak co jste udělali s věcičkama po nich? Zkoušíte někde prodávat, nebo ho někomu dáváte? Máme doma kluka a ted čekáme holku, takže mraky oblečení po klučíkovi už nevyužiju, ale kam s tím? Spousta věcí, jako nových a dávat to jen tak někomu nechci, tak jestli máte nějaké zkušenosti kde se dá prodat, tak budu ráda, když přispějete. Moc díky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6.1.13 17:05

Určitě bych prodala za pár kaček, některý maminy co nechtějí kupovat nový, nebo nemají tolik financí to určitě potěší… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9126
6.1.13 17:08

Zkus Aukro, hezké věci se tam dají prodat docela dobře. Nebo zajdi do sekáče, kde vykupují a nebo bývají burzy, ty jsou na to výborné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
6.1.13 17:11

Prodat za rozumnou cenu na mimibazaru, nebo to tam vymenit za klucici, treba najdes maminu, co to ma naopak:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
6.1.13 17:11

S manželem jsme je nabídli kojeneckému ústavu a už jen čekáme na volnější odpoledne, aby jsme to tam mohli zavést.
krásný věcičky a ty, ke kterým mám vztah, jsem si nechala na památku a většinu dala kamarádce na přebrání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
6.1.13 17:24

Něco jsem prodala, něco darovala, něco si schovala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
6.1.13 17:25

@asiris Prodej na mimibazaru, ráda tam nakupuju na svého osmiměsíčního kluka :mrgreen: Třeba bych si taky něco vybrala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
6.1.13 17:26

@Brambůrka10 Na ten mimibazar jsem právě koukala a příjde mi, že tam toho je tolik, že není šance tam něco prodat:o)I když ono toho bude asi všude hrozně moc:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
6.1.13 17:26

Já se chystám dělat balíky podle velikostí a střelit je komplet za pár kaček. Fakt nehodlám nafocovat každý kousek extra, takže udělám fotku všeho, vypíšu kolik čeho tam je a dám to za nějakou lidovku. Momentálně si říkám, že utržené peníze budu skladovat do prasátka a na jaře za ně koupím klukům boty :lol:
Kdybych nebyla v určité finanční tísni, odvezla bych je do kojeňáku, ale takto bych tím ráda refinancovala něco dětem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
6.1.13 17:27

Jo a jinak klučičí věco na holku by mě fakt netankovali, ani naopak, i chlapečkům sluší růžová :mrgreen: Obzvlášť u mimina bych si fakt nedělala velké výdaje a přikoupila holce vždycky jen jeden dva kousky na parádu a jinak oblíkala do klučičího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
6.1.13 17:28

Oblečení

Shanim oblečeni, takže pokud mate nějaké oblečení vel 80 a výš. prosím napište na holčičku, nemam čas hledat na mimibazaru.. hledam oblečeni na „pěkno“ děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AnetKarla
6.1.13 17:31

Na MMB jsem pěknější věci prodávala zvlášt, poté, co jsem si zaplatila jednu hvězdu a mohla aktualizovat, prodala jsem téměř vše. Radši jsem dala i značkové věci za pár korun, než to mít nasyslené doma a doufat, jak se o to lidi budou prát… Co se mi nechtělo fotit, nebo už nestálo ani za to, udělala jsem velký balík a dala třeba za 200-300,– i s poštou…
Pěkné a praktické věci si zatím něchávám.

• Citovat
  • Upravit
3478
6.1.13 17:32
@asiris píše:
@Brambůrka10 Na ten mimibazar jsem právě koukala a příjde mi, že tam toho je tolik, že není šance tam něco prodat:o)I když ono toho bude asi všude hrozně moc:o)

a nemas pobliz nejakej detskej sekac, kde berou veci na prodej? to je asi nejjednodusi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
6.1.13 17:37

Větší věci jako bundy a kombinézy jsem odnesla u nás do sekáčku.. Balíky jsem poslala známé - mají půdu a plánují miminko. Jsou věřící, rozvětvená rodina, takže určitě využijí.. Tady je diskuze pro maminky v nouzi - můžeš to zkusit nabídnout tam, ale možná by stálo za to jí obnovit.. https://www.emimino.cz/…ankovani/21/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
6.1.13 17:39

Já prodala kompletní výbavu po dcerce. Napsala jsem to tady na emiminu a během dvou dní byla pryč. Taky mi skvěle funguje Mimibazar, ale upozorňuju dopředu, že se mnohem lépe prodávají věci po holkách než po klucích :nevim:
Jinak co neprodám, dávám do Klokánku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat