Jak se nosí tyto kalhoty?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Spadlé na bocích, taky mám několik kalhot takového typu a nikdy bych je nenatáhla nad pupek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Každý nosí jinak, já kalhoty střižené do pasu nenosím vůbec, nosím jen bokovky.. ty do pasu na mojí postavě nesedí, takže když už bych je měla nosila bych je spadlé na bocích.
PS : když vložíš fotku jako anonym, jde vidět tvá přezdívka (ale tady pro anonymitu žádný důvod není, tak to snad neva)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nos je jak chceš, vždyť je to jedno ne? Já bych je ale nosila taky na bocích, pasové kalhoty nemusim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne nevadí, vlastně ani nevím, proč jsem dala anonym
Spíše kvůli tomu, aby se mi tu známí nesmáli, že to vlasně nevím…ale co, tak se raději ptám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja tento typ kalhot nosim na bocich, ale mit metr osmdesat a padesat kilo, vytahnu si je klidne pod prsa ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivodička jéé mám podobný a jsou ultrapohodlný, říkám jim aladinky
nosím spadlé na bocích ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi jsem nějak mimo, ale nosí se podle toho, kde je rozkrok, né
Kdybych ho měla mezi koleny, tak by mi to asi vadilo
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No podle mě se nižší sed vcelku poslední dobou nosil
ale já blya dlouho těhule a trochu z toho vypadla, tak třeba už to in neni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já vám nevim, ale mi přijde strašně legrační, když muži i ženy nosí kalhoty s prdeli mezi kolenama a už jsem viděla kolik krásných holek, kterým to vůbec nesluselo, i v tv mezi celebritami. Je to ovčí pohodlná móda, málokomu sedne, muj názor
stejně jako bokovky, při každém ohnuti pul prdele ven a chraň bohové mít milimetr speku na bokach, to pak faldy jen kypou, ikdyz ma žena krásnou postavu, tohle hyzdí, si kolikrát v létě říkám, proč ma tolik holek asi rozbité zrcadlo
jsem asi ze staré školy, je mi 24, mám ráda módu, ráda se oblekam, ale tyhle dva výstřelky jsou opravdu srandovní
nekomu seknou a to dost, ale většina je k smíchu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maminky, můžete mi říct, jak se nosí tyto kalhoty? Já tvrdím, že spadlé, na bocích. Nikdo jinej mi tvrdí vytáhlé v pase…