Jak se nosí tyto kalhoty?

Anonymní
12.1.13 17:54

Jak se nosí tyto kalhoty?

Maminky, můžete mi říct, jak se nosí tyto kalhoty? Já tvrdím, že spadlé, na bocích. Nikdo jinej mi tvrdí vytáhlé v pase…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
386
12.1.13 17:56

Spadlé na bocích, taky mám několik kalhot takového typu a nikdy bych je nenatáhla nad pupek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
12.1.13 17:57

Každý nosí jinak, já kalhoty střižené do pasu nenosím vůbec, nosím jen bokovky.. ty do pasu na mojí postavě nesedí, takže když už bych je měla nosila bych je spadlé na bocích.

PS : když vložíš fotku jako anonym, jde vidět tvá přezdívka (ale tady pro anonymitu žádný důvod není, tak to snad neva)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
12.1.13 18:00

Nos je jak chceš, vždyť je to jedno ne? Já bych je ale nosila taky na bocích, pasové kalhoty nemusim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
12.1.13 18:02

Ne nevadí, vlastně ani nevím, proč jsem dala anonym :) Spíše kvůli tomu, aby se mi tu známí nesmáli, že to vlasně nevím…ale co, tak se raději ptám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
12.1.13 18:11

Ja tento typ kalhot nosim na bocich, ale mit metr osmdesat a padesat kilo, vytahnu si je klidne pod prsa :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
12.1.13 18:23

Také je nosím na bocích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
12.1.13 18:23

To vypadá na nasrávačky :lol:.
Nos je jak chceš, jak ti pasuje ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
12.1.13 18:29

@ivodička jéé mám podobný a jsou ultrapohodlný, říkám jim aladinky :mrgreen: nosím spadlé na bocích :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LL
1057
12.1.13 18:29

Asi jsem nějak mimo, ale nosí se podle toho, kde je rozkrok, né :mrgreen: Kdybych ho měla mezi koleny, tak by mi to asi vadilo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
12.1.13 18:33

No podle mě se nižší sed vcelku poslední dobou nosil :nevim: ale já blya dlouho těhule a trochu z toho vypadla, tak třeba už to in neni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
12.1.13 18:55

Já vám nevim, ale mi přijde strašně legrační, když muži i ženy nosí kalhoty s prdeli mezi kolenama a už jsem viděla kolik krásných holek, kterým to vůbec nesluselo, i v tv mezi celebritami. Je to ovčí pohodlná móda, málokomu sedne, muj názor :) stejně jako bokovky, při každém ohnuti pul prdele ven a chraň bohové mít milimetr speku na bokach, to pak faldy jen kypou, ikdyz ma žena krásnou postavu, tohle hyzdí, si kolikrát v létě říkám, proč ma tolik holek asi rozbité zrcadlo :)) jsem asi ze staré školy, je mi 24, mám ráda módu, ráda se oblekam, ale tyhle dva výstřelky jsou opravdu srandovní :))) nekomu seknou a to dost, ale většina je k smíchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
12.1.13 20:23

Nosila bych spadlé na bocích ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie