Oblečení na 3 měsíce staré dítě - velikost
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Oblečení na 3 měsíce staré dítě
Ahoj, chtěla bych se vás zeptat, jakou velikost oblečení nosily nebo nosí vaše děti ve 3 měsících? mému synovi jsou 3 a půl měsíce a má velikost 82, zdá se mi to nějak moc, teda podle všech těch tabulek na internetu by odpovídal tak 9-12m dítěti. Vím, že číslování se liší, ale vždy má tak nějak kolem 82.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Malému je 7 tydnu a vel. 68 mu je akorát. Ma bodycka na děti 3-6 mesicu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
82 neznám
80 je na cca roční dítě, moje malá je řízek (v roce přes 12 kg) takže nosí 86 (12-18 měsíců) a 92 (18-24 měsíců). Už od narození byla většinou o kategorii dál.. Něco měla 68 což asi 3-6 měsíců a něco 74 což je 6-9 měsíců.. Ty malý velikosti si už moc nepamatuju, přibírala rychle, takže vím, že 56 a 62 jsme neužily skoro vůbec..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele buď v klidu. Můj malej nosil od 3. měsíce 74 a 80 a od 4. 86. To má i teď, i když už jen tak tak. Myslím, že tak nejdýl za 14 dnů mu budu muset obměnit šatník na větší. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měli jsme vel. 68, záleží na výrobci hodně, ted je mé dceři necelých 11 měsíců a třeba z lindexu stále oblíkne tu 68 jinak mám 74 a něco málo 80.. tak bud máš obříka nebo no name hadry a tam je to sakra rozdíl v číslovaní, třeba nedávno dostala malá tepl. soupravu od tamanů velikost na dvouletý dítě, přitom mikina ji bude za chvíli malá a tepláky ji budou nejdřív za rok
pak jsme měli pár body 68 značka KaY prodávají taky hlavně vietnamci a ty jsme měli opravdu naposledy v těch třech měsících, takže hodně záleží odkud to máš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo musím souhlasit, dostala jsem na malou mikinu od Vietnamců, je super, chlupatá, teplá, ale je na ní cedulka 4 roky a malá jí skoro nezapne
(je jí patnáct měsíců) jediný co, tak má příšerně dlouhý rukávy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@davidek12 To mi přijde sakra hodně, pokud je to u většiny oblečení… malý je zas tedy byli opačný extém a měl 82 ještě skoro ve 2 letech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak moje poslední dětátko se už narodila jako víc jak 4kilový takže tomu odpovídá taky oblečení…už několik týdnů nosíme 6-9 měsíců něco dokonce 9-12, záleží na výrobci..jinak už nosíme víceméně 80-86 něco teda máme 745 ale toho už je pomálu a je to na těsno
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No velikost 82 neznám:-(
0 - 1 měsíc 56
1 - 3 měsíce 62
3 - 6 měsíců 68
6 - 9 měsíců 74
9 - 12 měsíců 80
1,5 roku 86
Jinak někdy číslování nesedí. Třeba u Tchiba, bundy beru menší, ale trička zas větší. Synovi je 5 měsíců a nosí velikost 62-68.
Příspěvek upraven 17.01.13 v 11:25
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gabriela82 ted měl na sobě zrovna mikinu z kiku tak jsem mu koukla na štítek a vážně tam je 82
teď jsem se znovu podívala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn měl 74-80 v 5 měsících, dcerka má tuto velikost v 15měsících ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono je to fakt různý, malá byla tlustá ale krátká
Takže jsme hodně ohrnovaly.. Vytáhla se až teď po roce, trička už beru jen 92 a výše.. Kalhoty pořád ohrnujeme, tak nevím, snad to neznamená, že bude mít krátký nohy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit