Kde nejlépe prodat dětské (kojenecké) oblečení?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Mě se osvědčil MMB, hlavně kvůli hodnocením, ale na Bazoši jsem byla často z těch lidí zklamaná a šokovaná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím,
prosím využijte k inzerci bazar nebo komunikujte prostřednictvím SZ.
Děkuji,
Monika
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky, tak to je teď docela probém s tím prodáváním…
Ono totiž jak opadl ten babyboom, tak bych řekla, že spousta lidí prodává až teď…
ty oblečky jsou dost často za hubičku, ale člověk si to 2× rozmyslí když připočte poštovné a nic jiného se mu nelíbí… v balících se mi taky většinou líbí jen pár věcí
ale myslím, že ten balík je ta lepší možnost…
Čekáme holčičku a taky jsem začala prodávat po synovi 0-18měsíců bez vad v moc dobrém stavu a taky se mi prodalo jen něco maličko (vánoční věci)…
je mi úplně líto to nabízet za ty ceny když je to skoro nenošené, ale jinak to nejde - je toho tady tolik za pár kaček.
Většinou ty věci co jsem si objednala z druhé ruky, nebo dostala už nebyly tak pěkné. Horší je, že člověk nepozná jak moc je to žmolkaté, oprané z té jedné fotky ![]()
Myslím, že dobré je prodávat tedy ty balíky (já se chystám taky si to předělat do balíku) a nebo zkuste mrknout na různá mateřská centra - ta pořádají burzy koj. a dět. oblečení… když nabízíte hezké věci v dobrém stavu, tak tam je možnost, že si to nějaká maminka vybere až to uvidí v reálu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já vše nosím do bazárků jen mi příjde, že si maminy koupí za tu samou cenu neznačkové oblečky
dávám to tam za zlomek ceny převážně lindex a zaru příjde mi to oblečení kvalitní a cenově dostupné. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teda koupila něco do výbavy na aukru, ale kolikrát jsou ty inzeráty fakt tragický. Většinou tam není uvedený materiál, v popisku samá dírečka a žmolečky a cena? Za stejnou se to dá koupit při výprodejích úplně nové. Chtěla jsem koupit nějaký balík oblečení třeba 0-6 měsíců, ale vždycky v tom je nejvíc kousků v té nejmenší velikosti, 8 bryndáků a 12 čepiček ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hezký den, můžete mi prosím poradit v čem dělám chybu? Snažím se už nějakou dobu prodat pár kousků, všechny jsou bez vad, zachovalé a část z nich i značkové a dala jsem je za úplně mizerné, minimální ceny a nic…Přitom já jsem na MMB nakoupila i věci v horším stavu za minimálně dvoj-, ale i trojnásobek a všímám si, že - hlavně u těch značkových - věcí se za ty velké ceny docela i daří prodávat. Tak já nevím, v čem je zakopaný pes…
- Citovat
- Upravit
@Housátko píše:
Hezký den, můžete mi prosím poradit v čem dělám chybu? Snažím se už nějakou dobu prodat pár kousků, všechny jsou bez vad, zachovalé a část z nich i značkové a dala jsem je za úplně mizerné, minimální ceny a nic…Přitom já jsem na MMB nakoupila i věci v horším stavu za minimálně dvoj-, ale i trojnásobek a všímám si, že - hlavně u těch značkových - věcí se za ty velké ceny docela i daří prodávat. Tak já nevím, v čem je zakopaný pes…
Je toho prostě moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@barbuchablond Ano, přesně tak. Za tyhle ceny jsem si všimla je na MMB jen tahle „kvalita“, s fleky a dírkami. Někdy si říkám, že prodejce nemá soudnost, když flekatou věc s dírkami dá za 50 a víc…O to víc pak nechápu, jestli se jim to prodá a hezké věci nikdo nechce…No v nejhorším to jistí ty kontejnery na charitu…
- Citovat
- Upravit
@Housátko na kontejnery pozor, vsechno to jde do Polska a spol do sekacu. Ja davam do kojenaku a vim, ze se to dostane k potrebnym. Kdyz si vzpomenu kolik luxusnich veci jsme do tech kontejneru na textil v dobre vire nahazela a oni to pak prodavaji
(byla o tom reportaz v tv, ale odkaz fakt ted nesezenu, mam anginu a jsem rada, ze dycham
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábrdl To je, já vím, ale právě proto jsem to dala tak, že už míň to ani nejde, říkala jsem si, jaké nenabízím terno…Na MMB, ale i tady jsem nakupovala dost a narazit na někoho, kdo by to dával tak levně a tak hezké věci se mi nepodařilo. Nakoupila jsem sice hezké, ale měla jsem za to, že cenově odpovídající věci ( mikiny tak za 70, trička za 50, kalhoty za 80 a tak…). A na téměř nové věci za třetinu jsem opravdu nenarazila, to bych juchala…, protože poštovné k tomu…A já kdybych to dala z korunu, nikdo to nechce…Fotkami, ale ani popisem to nebude, na tom jsem si dala záležet…Aktualizuju denně…
![]()
- Citovat
- Upravit
@Krčka Tak to přesně chodí v Anglii, tam to dávají na charitu, tady to jde do sekáčů…A od nás zase na východ…No sponzorovat poláky se mi fakt nechce, za to, čím nás tady tráví…Ten kojeňák je dobrý nápad, máme jeden kousek od nás. Snad mi taky nedají košem. Nevím, jak to tam je, ale třeba v dětských domovech by to nevzali ani na podlahu, tam mají všichni značkové…Já žila v domnění, jak v dětských domovech netrpí, když se na ně dělají sbírky dárcovskými sms a oni mají na jedno dítě 40 tisíc měsíčně…To mi bylo fakt zle…Psali to v souvislosti s následným propuštěním plnoletých do života, že jsou zvyklí na luxus a ten se jim pak nedostává, tak se dopouští kriminality…No ale to je jiné téma…
- Citovat
- Upravit
Dětské oblečení a potřeby
Ahoj, mám taky oblečení a všechny potřeby 0 - 5 let kluk. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit