Kde nejlépe prodat dětské (kojenecké) oblečení?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jó, tak to můžu potvrdit, staré látkové plíny frčí. ![]()
Ale jinak staré oblečky po mimi nikdo nechce, třeba uznávám, že dupačky dole nerozepínací jsou celkem nepraktické. To samé kousavé svetříky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dala jsem to vše na modrý koník http://www.modrykonik.cz/…26ks-za-9-5/ myslíte, že to mám špatně udělané? Drahé?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se teda vždy pozastavím nad tím, když je napsáno „flíček-nezkoušela jsem vyprat, snad půjde“,já vše před prodejem, resp. focením vyperu a vyžehlím, takže pak toto nikdy nemůžu napsat. Nemyslím to teď zle, jen mě tato věta vždy odradí od případné koupě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@luciezesvetic píše:
Já se teda vždy pozastavím nad tím, když je napsáno „flíček-nezkoušela jsem vyprat, snad půjde“,já vše před prodejem, resp. focením vyperu a vyžehlím, takže pak toto nikdy nemůžu napsat. Nemyslím to teď zle, jen mě tato věta vždy odradí od případné koupě
Já to taky prala a žehlila to je samozřejmé, ale nezkoušela jsem třeba vanish nebo jiný odstraňovač skvrn.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím,
nabídka/poptávka do diskuze nepatří, stejně tak kontaktní údaje. Píspěvky jsem smazala.
Za pár týdnů bude spuštěn nový Bazárek zde na eMiminu, doporučuji vyzkoušet.
Brzy uveřejníme náhled, jak bude vypadat.
Monika
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím nick, ale měla si zájem o nafocení nějakých věcí na mail, ale neuložilajsem si emailovou adresu, tak mi kdyžtak písni soukromou zprávu, admin tvůj příspěvek smazal.Snad soukromě se to může a neporušíme pravidla. dík
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hlavně já mám i pocit, že když člověk napíše TUNIKA a nenapíše krásňoučka tunička pro vašeho prdíska, tak neuspěje. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucynka86 píše:
Ahoj ja prodavam na modrem konikovi i veci po sobe a prodala jsem skoro vse… ze 150 inzeratu zustalo asi 30…akorat se vklada foto po jednom coz zebere cas… ale prodava se tam dobre
Takže moooooc vám děkuji vše jsem vystavila na koníkovi a už prodávám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MíšaČK píše:
Takže moooooc vám děkuji vše jsem vystavila na koníkovi a už prodávám
tak to jsem rada me se modry konik osvedcil opravdu nejvic a hlavne po 7 dnech se da inzerat aktualizovat a zas se objevi mezi prvnimi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucynka86 píše:
tak to jsem rada me se modry konik osvedcil opravdu nejvic a hlavne po 7 dnech se da inzerat aktualizovat a zas se objevi mezi prvnimi…
opravdu super vůbec jsem nevěděla o takových parádních stránkách.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábrdl píše:
Pro vnoučata nic nenechávej, jesti můžu radit, nebo se dostaneš na emimino 2030 do tématu „tchyně mi cpe nemožně nemoderní hadry pro mimi“leda by se nějak zásadněš změnila ekonomická situace, přišla skutečná krize a to se snad nestane.
To bych nerada
.Ale asi si nechám nějaké pěkné kousky na památku, protože za pár kourun mi to je líto prodat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky možná se ptám blbě, ale vy fakt všechno co prodáváte žehlíte?
Já to tedy beru jen podle sebe - když mi cokoliv přijde (nové i použité), tak jako první krok to letí do pračky..ať je to sebelíp vyžehlené a voňavé… vyprané, to je jasné, to by měla být samozřejmost, ale žehlit to mi přijde úplně zbytečné?!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit