Dámské tričko Lidl
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
dámské tričko Lidl
Ahoj holky, nemáte někdo doma černé a fialové tričko Lidl, co bylo ode dneška? Vel. M, ráda koupím než ho půjdete vracet. Já jsem zaúkolovala mamku, ale už nechytla
a já odpoledne vzala šedé a béžové, ale tyhle barvy mi prostě nejdou ![]()
A jak je to u vás? Chodíte nakupovat do Lidlu? Jste spokojeni s oblečením? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Chodím, hlavně pro dětské.. Jo a když jsem byla těhotná, koupila jsem tam super těhotenské tričko, nosila jsem ho skoro pořád a ani se nehlo! Koupila jsem si před 14 dny ta dámská trika - růžový a pruhovaný a to teda nic moc.. Dnešek jsem vzdala, nebyl čas.. Pro dětský chodím co nejdřív ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já tam občas pro sebe oblečení koupím. Mám svetr, pyžamo, nějaký tepláky. Častěj kupuju pro malou. Mají ty věci pro mrňousky levný. I když třeba některý bodyčka se vytahaly, ale za tu cenu poslouží dobře.
Taky tam kupuju:
Vlhčený ubrousky Toujours. Sou super.
Plenky Toujours.
Kosmetiku Cien - šampon, sprcháč, krém na opalování a po, krém na ruce
Švestkový knedlíky, mandlovou paštiku, sýry Tenery… a taky tam mají dobrou mraž. zeleninu s bylinkovým máslem
Mám ten obchod čím dál rači. Postupně zkouším všechno, Zatím jsem spokojená. Akorát při kupování jídla koukám aby to nebylo z Polska.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já tam dnes byla taky, vzala sem si také to černé a fialové, ale velikost S, u nás toho měli spoustu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mammy píše:
Já tam dnes byla taky, vzala sem si také to černé a fialové, ale velikost S, u nás toho měli spoustu.
a nepůjdeš náhodou ještě nakoupit? Kdyby měli M obratem pošlu peníze i za poštu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, já se tam snad zítra zastavím to triko omrknout. Jestli ještě bude. Když ho tu tak chválíte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nikita066 zkus se ještě poptat tady. Jestli někdo nemá navíc. Kdyžtak bych ti tam vlítla ještě mrknout jestli stále mají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mammy píše:
@nikita066 zkus se ještě poptat tady. Jestli někdo nemá navíc. Kdyžtak bych ti tam vlítla ještě mrknout jestli stále mají.
děkuju, napsáno
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jayjayka píše:
Holky, já se tam snad zítra zastavím to triko omrknout. Jestli ještě bude. Když ho tu tak chválíte.
chytla jsem tam ještě nějaký světlý proužek, ale to je děs! Ale šedé a béžové super - akorát to nejsou mé barvy a černé a fialové taky… a to mé barvy jsou, ale u nás 0
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já si koupila tepláky (dle nich běžecké kalhoty
) a po cca třech vypráních jsou šílené, vytahala se kolena.. Takže už nikdy, dost mě to zklamalo.
Ale věci pro děti jsou ok a za fajn ceny. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit