Reklamace plavek?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Hahaha![]()
Při plavání kojenců fakt bezvaJsou to drahé areny
Tak zrovna při plavání kojenců by mi to bylo srdečně šuma fuk…
Nicméně dej vědět, jak si dopadla, celkem by mě to zajímalo, já mám taky areny, ale tím že jsou modro černé, tak fakt průhledné nejsou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S námi plave hodně otců a další čumákují za vitrínou. příjemné mi to není vůbec
- Citovat
- Upravit
Zalezi jaky ucel ty plavky maji, nektere jsou opalovaci, tj. pruhledne po namoceni, tak treba je to pripad i tehle.
Ale jestli je prodavaji jako koupaci plavky, tak by reklamaci uznat meli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že neuznají.
Jestli jo, napiš to sem, ráda se poučím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Me se to kdysi stalo taky, sem je vyhodila a koupila nove cerne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@HodyskA píše:
Me se to kdysi stalo taky, sem je vyhodila a koupila nove cerne
Tak bohatá nejsem, abych jen tak vyhodila plavky za 1500. I když nové stejně musím koupit, abych tyhle mohla reklamovat ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak hlásím výsledek, kdyby to někoho zajímalo ![]()
Nic
No za pokus jsem nic nedala. A do skříně přibyl další kus oblečení, co už nikdy neobleču a je mi líto vyhodit
![]()
- Citovat
- Upravit
Koupila jsem si v Lindexu plavkový top ( tankini ) někdy před měsícem. Teprve teď jsem si všimla že všitá síťovaná podprsenka je naruby. Normálně to vidět samozřejmě není ale přeci jen když se namočí tak ty švy rubový jsou víc vidět. Myslíte že by mohli uznat reklamaci? Účtenku mám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Uznat reklamaci by rozhodně měli. Jak už tu padlo.. vada tam je, tak nevidím důvod proč ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky, já to zkusím určitě, jen mně zajímalo jestli mě s tím nevyženou když se jedná o plavky a jestli teda mám nějakou šanci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
myslíte že mi uznají reklamaci plavek, když jsou průhledné? Normálně jak se namočí, tak jsou vidět celá prsa, tedy dvorce a bradavky

Děs toto.
Bych to brala jako skrytou vadu