Reklamace plavek?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7899
8.7.14 14:37

@Nastys no právě :roll: ale podle mně na to nárok mám, jen nejsem moc bojovná tak snad narazím na někoho ochotného a normálního

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
8.7.14 14:53

@mamartina Určitě máš na reklamaci nárok, tady bych vůbec neváhala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
21.7.14 18:39

Ahoj, jsem naštvaná, jdu vám napsat jak to dopadlo s tím topem. Dnes mi volali že reklamaci neuznávájí že to tak je schválně našité aby přece ty švy neškrábali na holém těle :roll: nevěřím tomu, jsem prostě přesvědčená že je to blbě ale jiný kus na porovnání nemají takže je to jen o dohadech. Nabídli mi přešití jako jedinou možnost, tedy plavky budou až v polovině srpna. Já si byla nucená kvůli tomu koupit zatím plavky jiné. takže jim o žádné přešití nestojím. Mám ještě nějakou možnost jak si to vyhádat? Nehledě na to by mě zajímalo jak někdo přešívá plavky, no jak to bude vypadat? Co byste dělali vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
28.6.17 16:06

Byla mi zamítnuta reklamace u horního dílu plavek z důvodu, že jsem nedodala vycpávky (takže jsem jim nedala všechny součásti zboží), mají na to právo? Když jsem to do obchodu nesla, tak prodavačka na to nic neříkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76183
28.6.17 16:24

@Hadumi ano, mají na to právo, zboží k reklamaci musí být čisté a kompletní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
28.6.17 16:31

@stinga díky. Škoda, že se o tom prodavačka nezmínila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
28.6.17 16:33

Tak prodavacka se nemusela vsimnout, a je problem ty vycpavky dodat a dat k reklamaci znovu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
28.6.17 17:19

@Kriss Tina všimla si, řekla jsem jí, že je mám doma, řekla, že to nevadí. I jsem jí nabízela, že plavky přinesu další den i s vycpávkami, řekla, že nemusím. Myslím si, že nejde reklamovat znovu to, co jednou zamítli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
28.6.17 18:00

@Hadumi zboží musi byt kompletní pouze v případě, ze je to potřeba k posouzení vady, nebo pokud by na vyrizenou reklamaci vraceli peníze - to je potom samozřejmé, ze musíš vrátit cely výrobek vc. např příslušenství. Pokud vada s vycpavkami nesouvisí, tak te jen prudí. Jestliže by ti zboží měnili, nove vycpavky si nechají misto tech tvých. @stinga čisté zboží musi, ale opravdu ne kompletní. jak jsem psala výše.

• Citovat
  • Upravit
Marie432875
28.6.17 18:04

@Hadumi jo a reklamovat zboží muzes i po zamítnutí, proste se udela nova reklamace, da se i dopsat ze ti zamítli tu první a proc, a ze tedy dodávás chybějící díl. Jde hodne věci, jen to chce i trosku ochoty z druhe strany (obchodu) ;)

• Citovat
  • Upravit
13837
28.6.17 21:51

@Marie432875 a kde je to prosím uvedeno? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
28.6.17 22:16

@Hadumi co, kompletnost zboží nebo opakovaná reklamace? Popravdě se mi v tech zákonech hledat nechce, takže vubec nevim. Poslední informace mam ze školení od COI z ledna 2016, ale zákony a vyhlášky si fakt nepamatuju. Navic vycházím z 8-leté praxe na reklamacnim oddělení jedné velké firmy - znám tedy pohled i z druhe strany, a bohužel me někdy az mrazi, co vse si zákazníci,,musi" nechat líbit od prodejců, jen proto, ze je právo zmatené a komplikované.

• Citovat
  • Upravit
13837
29.6.17 08:55

@Marie432875 kompletnost zboží. Hlavně prodavačka říkala, že kdyby to bylo kompletní, tak mi to hned vymění, takhle to musí na reklamaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat