Reklamace plavek?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Nastys no právě
ale podle mně na to nárok mám, jen nejsem moc bojovná tak snad narazím na někoho ochotného a normálního
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamartina Určitě máš na reklamaci nárok, tady bych vůbec neváhala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, jsem naštvaná, jdu vám napsat jak to dopadlo s tím topem. Dnes mi volali že reklamaci neuznávájí že to tak je schválně našité aby přece ty švy neškrábali na holém těle
nevěřím tomu, jsem prostě přesvědčená že je to blbě ale jiný kus na porovnání nemají takže je to jen o dohadech. Nabídli mi přešití jako jedinou možnost, tedy plavky budou až v polovině srpna. Já si byla nucená kvůli tomu koupit zatím plavky jiné. takže jim o žádné přešití nestojím. Mám ještě nějakou možnost jak si to vyhádat? Nehledě na to by mě zajímalo jak někdo přešívá plavky, no jak to bude vypadat? Co byste dělali vy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byla mi zamítnuta reklamace u horního dílu plavek z důvodu, že jsem nedodala vycpávky (takže jsem jim nedala všechny součásti zboží), mají na to právo? Když jsem to do obchodu nesla, tak prodavačka na to nic neříkala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hadumi ano, mají na to právo, zboží k reklamaci musí být čisté a kompletní
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak prodavacka se nemusela vsimnout, a je problem ty vycpavky dodat a dat k reklamaci znovu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina všimla si, řekla jsem jí, že je mám doma, řekla, že to nevadí. I jsem jí nabízela, že plavky přinesu další den i s vycpávkami, řekla, že nemusím. Myslím si, že nejde reklamovat znovu to, co jednou zamítli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hadumi zboží musi byt kompletní pouze v případě, ze je to potřeba k posouzení vady, nebo pokud by na vyrizenou reklamaci vraceli peníze - to je potom samozřejmé, ze musíš vrátit cely výrobek vc. např příslušenství. Pokud vada s vycpavkami nesouvisí, tak te jen prudí. Jestliže by ti zboží měnili, nove vycpavky si nechají misto tech tvých. @stinga čisté zboží musi, ale opravdu ne kompletní. jak jsem psala výše.
- Citovat
- Upravit
@Hadumi jo a reklamovat zboží muzes i po zamítnutí, proste se udela nova reklamace, da se i dopsat ze ti zamítli tu první a proc, a ze tedy dodávás chybějící díl. Jde hodne věci, jen to chce i trosku ochoty z druhe strany (obchodu) ![]()
- Citovat
- Upravit
@Hadumi co, kompletnost zboží nebo opakovaná reklamace? Popravdě se mi v tech zákonech hledat nechce, takže vubec nevim. Poslední informace mam ze školení od COI z ledna 2016, ale zákony a vyhlášky si fakt nepamatuju. Navic vycházím z 8-leté praxe na reklamacnim oddělení jedné velké firmy - znám tedy pohled i z druhe strany, a bohužel me někdy az mrazi, co vse si zákazníci,,musi" nechat líbit od prodejců, jen proto, ze je právo zmatené a komplikované.
- Citovat
- Upravit
@Marie432875 kompletnost zboží. Hlavně prodavačka říkala, že kdyby to bylo kompletní, tak mi to hned vymění, takhle to musí na reklamaci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit