Jak prát tento kabát, bunduTesco F&F?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nemáte někdo tento kabát? (bundu) Tesco F&F
Prosím o pomoc nemáte někdo tuto bundu, kabát??? http://www.ffmoda.com/…/jx22417110/ Jak ho perete??? Bunda je péřová a mě se jaksi to peří všechno nahrnulo do malejch kuliček
To jsem jí zničila a nebo je to normální??? prosím o radu. Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já mám pocit, že péřové bundy dávala mamka do čistírny. Na tom kabátě by měli být ty značky, jak se to může prát…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@omites - to jsou ale prát se muže na 30, tak jsem to tak udělala a ještě jsem jí dala na nejjemnější program
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No pokud vím, tak se péřový prát nesmí vůbec. Musí na to být nějaký spešl chemický čištění
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, delala jsem v cistirne, perove veci se vetsinou perou, ale nasledne se davaji do susicky s tenisovyma loptickama, aby se to peri protrepalo a poradne vyschlo.
- Citovat
- Upravit
To je normální, buď v klidu. já perove věci normálně peru a udělá se mi to vždy. pak sednu a ty chuchle postupně rozdelim.
chce to jen trpělivost. dělá mi to bunda pro malou z ca, bunda Hilfiger mého manžel i moje bunda, která nebyla nejlevnější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky sice nemam tu stejnou bundu, ale jednou jsem si koupila od nike a dala jsem ji taky na 30 jak tam bylo psano. Mohla jsem ji vyhodit. Kousek mist byly prazdne a na dalsim kousku jsem mela obrovskou bouli
strasny. Jestli jsi to opravdu prala podle navodu tak bych ji sla reklamovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prala jsem bez míčků
No tak já jí zkusím dát do té sušičky a tam taky s míčkama??? Nebp stačí jí dát na maximální otáčky???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Berennika urcite do susicky s mickama. Jinak to, ze se ti udelaji boule, neboli kulicky, je uplne normalni.Po vysuseni bude kabat jako novej ![]()
- Citovat
- Upravit
@Roluda -
Juu děkuji za záchranu a za radu
Už jsem se lekla, že je po něm ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to normalni, pokud nemas susicku, tak proste susit a postupne porad naklepavat a rozdelovat ty cucliky a ono se to spravi
ja takhle prala perove polstare normalne v pracce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit