Oblečení na křtiny v prosinci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
oblečení na křtiny v prosinci
Poradíte mi někdo…chtěla bych něco hezkého, ale teplého pro mimi na křtiny. Křtíme začátkem prosince - kluka a holčičku - 2 měsíce. Kde a co koupit? Narazila jsem jen na saténové šatičky pro holčičku. Tak nevím. Máte někdo zkušenost? Děkuji moc za rady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nebyla jsem kreativní ani jsem nečančala - měla buclatej zimní overálek, jinak pod tím celá v bílém sametu. Celou dobu spala ve fusaku, vyndala jsem ji jen na křest.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terezn taky tak, děti jsme ve 3měsících křtili v březnu, v kostele byla zima, děti měly body, dupačky, tenkou mikinku, fleecový overal a byly v klasické peřinkové zavinovačce s krajkou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Právě tu klasickou zavinovačku s krajkou jsem nechtěla, protože v našem kostele je v zimně fakt kosa, takže jsem jí dala ten zimní overálek, i když jsem hóóóódně zklamala babičku (měla zavinovačku ještě po sobě).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Do kostela bych dala normálně fusak a třeba nějakou parádnější čepičku, pokud bych jó potřebovala mít pocit, že mám dítě načančané. Jestli pak máte oslavu, děti bych oblíkla do parádnějšího až tam, kde to aspoň bude vidět
Syn je vánoční, proto jsme křtiny dělali až v červnu, aby mohla být oslava venku na zahradě (milion dětí v rodině a dospělých na vnitřní slezinu vlastně taky moc
). Odpadl tím i problém s oblečením a vyndaváním mimina do zmrzlého kostela s následným politím ledovou vodou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ledovou vodou?! My jsme měli vodu z termosky! A byl jen obřad bez mše - přežila to i bez nachlazení.
Příspěvek upraven 19.11.12 v 00:03
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terezn píše:
Ledovou vodou?! My jsme měli vodu z termosky! A byl jen obřad bez mše - přežil to i bez nachlazení.
No já nevím, jak se to dělá v zimě. Jak říkám- syn byl křtěný v půlroce v létě a dcera je letní, takže nebylo proč odkládat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem koupila na krtimedite, bílý zimní komplet, super teplý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nas cekaji v prosinci taky double-krtiny
ale uz o trosku starsich deti (viz metriky) Pro Rozarku jsem koupila krasny satenovo-krajkovy saticky v Lindexu a paradni koziskovy bolerko (sice moc nezahreje ale vypada paradne
) a mam v planu ji poradne nastrojit (2bodicka, svetrik, dvoje puncosky a teply boticky, na to saticky+kozisek) +zabalit do deky a vytahnout ji jen vylozene na krest a jedno foto… tak snad mi nezmrzne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsme křtily v zimě ale půlročňáka, měl normální kombinézu a zimní fusak do autosedačky, celou dobu spal v kočárku a vyndaly jsme ho jen na křest samotný..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit