Oblečení na křtiny v prosinci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2040
4.11.12 22:18

oblečení na křtiny v prosinci

Poradíte mi někdo…chtěla bych něco hezkého, ale teplého pro mimi na křtiny. Křtíme začátkem prosince - kluka a holčičku - 2 měsíce. Kde a co koupit? Narazila jsem jen na saténové šatičky pro holčičku. Tak nevím. Máte někdo zkušenost? Děkuji moc za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1000
4.11.12 22:24

Nebyla jsem kreativní ani jsem nečančala - měla buclatej zimní overálek, jinak pod tím celá v bílém sametu. Celou dobu spala ve fusaku, vyndala jsem ji jen na křest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
4.11.12 22:26

@terezn taky tak, děti jsme ve 3měsících křtili v březnu, v kostele byla zima, děti měly body, dupačky, tenkou mikinku, fleecový overal a byly v klasické peřinkové zavinovačce s krajkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
4.11.12 22:52

Právě tu klasickou zavinovačku s krajkou jsem nechtěla, protože v našem kostele je v zimně fakt kosa, takže jsem jí dala ten zimní overálek, i když jsem hóóóódně zklamala babičku (měla zavinovačku ještě po sobě).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
5.11.12 09:04

Do kostela bych dala normálně fusak a třeba nějakou parádnější čepičku, pokud bych jó potřebovala mít pocit, že mám dítě načančané. Jestli pak máte oslavu, děti bych oblíkla do parádnějšího až tam, kde to aspoň bude vidět :mrgreen: Syn je vánoční, proto jsme křtiny dělali až v červnu, aby mohla být oslava venku na zahradě (milion dětí v rodině a dospělých na vnitřní slezinu vlastně taky moc :lol: ). Odpadl tím i problém s oblečením a vyndaváním mimina do zmrzlého kostela s následným politím ledovou vodou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
5.11.12 16:49

Ledovou vodou?! My jsme měli vodu z termosky! A byl jen obřad bez mše - přežila to i bez nachlazení.

Příspěvek upraven 19.11.12 v 00:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
5.11.12 22:16
@terezn píše:
Ledovou vodou?! My jsme měli vodu z termosky! A byl jen obřad bez mše - přežil to i bez nachlazení.

No já nevím, jak se to dělá v zimě. Jak říkám- syn byl křtěný v půlroce v létě a dcera je letní, takže nebylo proč odkládat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
26.11.12 19:56

Já jsem koupila na krtimedite, bílý zimní komplet, super teplý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
26.11.12 20:27

Nas cekaji v prosinci taky double-krtiny ;) ale uz o trosku starsich deti (viz metriky) Pro Rozarku jsem koupila krasny satenovo-krajkovy saticky v Lindexu a paradni koziskovy bolerko (sice moc nezahreje ale vypada paradne :oops: ) a mam v planu ji poradne nastrojit (2bodicka, svetrik, dvoje puncosky a teply boticky, na to saticky+kozisek) +zabalit do deky a vytahnout ji jen vylozene na krest a jedno foto… tak snad mi nezmrzne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
27.11.12 08:30

Taky jsme křtily v zimě ale půlročňáka, měl normální kombinézu a zimní fusak do autosedačky, celou dobu spal v kočárku a vyndaly jsme ho jen na křest samotný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat