Oblečení v Brně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
136
16.10.11 21:37
MPavla píše:
Ahoj všem, já jsem koupila třičtvrťáky v HM v Olympii a jedny na Josefské. Rifle jsem koupila v obchodě na poliklinice na Lesné - je tam super paní, která umí poradit (zvlášť nám prvorodičkám), mají tam moc hezké věci na mimča a lepší ceny než ve městě (například právě v té Omeze).

Dík za tip, byla jsem tam a dá se tam vybrat, uspěla jsem s riflema. Jen ty ceny mě moc nepotěšily, ale paní mi poradila se vším, co jsem potřebovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
29.10.11 19:34
PeťulkaC píše:
MPavla píše:
Ahoj všem, já jsem koupila třičtvrťáky v HM v Olympii a jedny na Josefské. Rifle jsem koupila v obchodě na poliklinice na Lesné - je tam super paní, která umí poradit (zvlášť nám prvorodičkám), mají tam moc hezké věci na mimča a lepší ceny než ve městě (například právě v té Omeze).
Dík za tip, byla jsem tam a dá se tam vybrat, uspěla jsem s riflema. Jen ty ceny mě moc nepotěšily, ale paní mi poradila se vším, co jsem potřebovala.

Ahoj, myslíte ten obchůdek, co se přes něj jde přes čekárnu gynekologie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
6.6.14 09:36

Ahoj, znovuobnovuji diskusi. Potřebuji sehnat nějaké letní kalhoty a kraťasy nebo sukni v Brně. Předtím jsem nosila v létě šaty, ale to je při kojení dost nepraktické, navíc mi po porodu nějaká kila zůstala a jde to dolů dost pomalu. Mělo by to vypadat slušně (žádné rifle, flitry, žvýkačková růžová, kapsáče), nemělo by to být z materiálu, v kterém se uvařím. Dále mohu jen v centru a okolí nebo v Bystrci, nikam do nákupního centra bokem to při kojení malého nestihnu. Potřebuji si to vyzkoušet, mám postavu hruška. Prosím poraďte, pokud máte s nějakým konkrétním obchodem dobrou zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4316
6.6.14 10:02

@Jenisa já chodím do kiku v Bystrci, dá se tam vybrat a nemají tam jen xs ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
6.6.14 10:08

C&A ve Spalicku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
6.6.14 10:23

Jak už tu padlo C&A ve Spalku nebo ve Vaňkovce. Je tam pěknej výběr a nevypadá to jako od kolotočářů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
6.6.14 10:23

Tak pokud se můžeš pohybovat jen v centru, tak bych to vzala po České směrem na Svoboďák, tam je obchodů dost. Zara, HM, Reserved, Camaieu, teď je tam otevřené nové velké Mango. Určitě si vybereš. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
6.6.14 13:08

Holky díky, zkusím to C&A a Kik a uvidím :) Na České je kupa obchodů, ale musím být při nakupování rychlá a efektivní a tam bych asi zůstala dlouho mezi regály :D Ale beru jako třetí možnost. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
6.6.14 18:53
@Jenisa píše:
Holky díky, zkusím to C&A a Kik a uvidím :) Na České je kupa obchodů, ale musím být při nakupování rychlá a efektivní a tam bych asi zůstala dlouho mezi regály :D Ale beru jako třetí možnost. :mrgreen:

Ono také záleží, v jaké cenové relaci chceš nakupovat. Teď budou slevy, na to je dobré Reserved, Mango, Zara nebo Camaieu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
1.8.14 13:02

@monikek super, tak já zajdu do Špalíčku :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.14 14:30

Holky ja jsem si naposledy koupila v avionu shopping park Brno. Je tam kamenna prodejna TEKO. Maji tam i decke veci. Co se tyce te mody tak prodava je znacku Happymum. Je to pekna moda a saty maji suprove. Nemaji sice takovy vyber veci jako zde www.happymum.cz, ale urcite si vyberete. Hledala jsem neco podobneho i v CA, ale CA nema takove saty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
3.8.14 16:00

@alotria super :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie