Oblečení v Brně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
478
20.7.10 20:22

oblečení v Brně

Ahoj,
poraďte, kde koupit těhu oblečení v Brně? Nejlépe Olympia, nebo Futurum… Díky MOC! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3138
20.7.10 20:28

Ahoj, CA. Je v Olympii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
20.7.10 20:33

Majinko, ja koupila v H&M v Olympii kalhoty (ty mi ale bohuzel ruply ve svu, sice slusna cena ale holt kvalita nic moc) i nejakou halenku. A pak taky ve Spalicku, je obchod s tehuoblecenim, zacina tusim na T, je ale trosku drazsi (kalhoty od 1200 Kc vys), ale ja jsem potrebovala neco slusnejsiho do prace. Jeste je jeden obchod na Svobodaku v tom vysokym prosklenym obchodaku (sorry vypadlo mi jmeno).
Nevim,jakou mas velikost ale ja mela celkem problem sehnat 36/38, oni snad vsechno delaji az od 40tky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
20.7.10 20:34

Ahoj, já kupovala těhu věci v H&M v Olympii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
20.7.10 20:34
janac píše:
Ahoj, CA. Je v Olympii.

C&A v Olympii je zrovna jeden z tech obchodu kde je tehu obleceni od 40tky nahoru :-( . Ja tam za celou dobu nenasla nic v me velikosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
20.7.10 20:40

nemyslím. mám odtam jedno tričko ato rozhodne není 40. Je teda pravda že to jsem kupovala v praze v ca na vaclavaku.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
20.7.10 20:50

Já si koupila těhu kalhoty (dvoje) tady v tom obchodě v Brně http://www.maternity.sk/ (Orlí 482/3 Brno). Stály teda dost, dohromady 2700. Trička a halenky jsem neřešila a objednala dvoje přes net a jinak nosím svoje původní trička a to i teď 3 týdny před porodem :)

• Citovat
  • Upravit
5162
20.7.10 20:57
bubli píše:
A pak taky ve Spalicku, je obchod s tehuoblecenim, zacina tusim na T, je ale trosku drazsi (kalhoty od 1200 Kc vys), ale ja jsem potrebovala neco slusnejsiho do prace.

Tveret - můj oblíbený. Přes MMB seženeš všechno za polovinu a protože je to kvalitka, tak to i po jednom těhotenství vypadá jako nové, např. rifle určitě, ty mám z MMB a stále vypadají jako nenošené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
20.7.10 21:06
pepro píše:
bubli píše:
A pak taky ve Spalicku, je obchod s tehuoblecenim, zacina tusim na T, je ale trosku drazsi (kalhoty od 1200 Kc vys), ale ja jsem potrebovala neco slusnejsiho do prace.
Tveret - můj oblíbený. Přes MMB seženeš všechno za polovinu a protože je to kvalitka, tak to i po jednom těhotenství vypadá jako nové, např. rifle určitě, ty mám z MMB a stále vypadají jako nenošené…

JJ Tveret to byl :-) Ja pres internet radsi nenakupovala protoze mi spoustu veci nesedlo, nektere kalhoty tak divne na brise trcely a byly nepohodlne.

Trika jsem az donedavno taky nosila svoje jenze ted uz mi skoro ze vsech leze pupek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
20.7.10 21:29

Já potřebovala oblečení „na slušno“ i v těhu kvůli práci, takže jsem to měla dost oběhané a pro tyto účely doporučuji ty obchody v Omeze nebo na Orlí…i když ceny dražší, moc krásně kalhoty nebo halenka seděly. V HM nebo CA jsem si moc nevybrala, vršky jsem nosila většinou volnější netěhu oblečení. Mám doma pěkné černé kalhoty nebo měkkoučké a příjemné rifle, vel. 38-40, kdybys chtěla :wink: Jo, taky v sekáči se občas něco objeví, kupovala jsem tam dvoje tříčtvrťáky, chce to jen se poptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
20.7.10 21:31

Ja jsem nakupovala v C&A v Olympii - 3/4 kalhoty velikost 36 :) Takze maji i mensi velikosti nebo jsem zrovna mela stesti.

Tehu obchod na Svobodaku v obchodnim dome Omega se jmenuje Leny. Tam jsem koupila rifle a jedny slusne kalhoty do prace a 2 tehu trika. Je tam moc fajn pani.

Zbytek trik a halenek v normalni konfekci v C&A, Orsay, Mark&Spencer v Olympii. Chce to jen najit ty spravne strihy. Vsechna trika budu moct nosit i pak, protoze je to moje standardni velikost. A oproti tehu obleceni za tretinovou cenu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
21.7.10 13:56

hoky, tak jsem byla ve Futurum, no a nahoře je TAKKO a teda jsu MOC spokojená!!! Jedný 3/4 tepláčky, jedny dlouhý, oboje za 550kč. Sice nejsou přímo těhu, ale sedí luxusně a jsou příjemný. Já na slušno mám jen jednu sukni, janik spíš ty tepláky, jsem doma, věčně na baráku - rekonstruujem,no a ty dva měsíce snad v teplákách vydžím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
25.7.10 17:55

Ahoj všem, já jsem koupila třičtvrťáky v HM v Olympii a jedny na Josefské. Rifle jsem koupila v obchodě na poliklinice na Lesné - je tam super paní, která umí poradit (zvlášť nám prvorodičkám), mají tam moc hezké věci na mimča a lepší ceny než ve městě (například právě v té Omeze).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peťaur
20.9.10 19:55

Shop

Těhotenské zboží je i na internetových obchodech s možným osobním odběrem. Například pyžama a noční košile zde: http://www.kosilky-zupany.cz/

• Citovat
  • Upravit
1
21.9.10 16:13

Ahoj
Zajeď si do Bystrce OC MAX.Kubíčkova ulice.Je tam nová prodejna a je skoro za poloviční ceny,než v centru Brna.Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat