Oblečení v Brně
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
oblečení v Brně
Ahoj,
poraďte, kde koupit těhu oblečení v Brně? Nejlépe Olympia, nebo Futurum… Díky MOC! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Majinko, ja koupila v H&M v Olympii kalhoty (ty mi ale bohuzel ruply ve svu, sice slusna cena ale holt kvalita nic moc) i nejakou halenku. A pak taky ve Spalicku, je obchod s tehuoblecenim, zacina tusim na T, je ale trosku drazsi (kalhoty od 1200 Kc vys), ale ja jsem potrebovala neco slusnejsiho do prace. Jeste je jeden obchod na Svobodaku v tom vysokym prosklenym obchodaku (sorry vypadlo mi jmeno).
Nevim,jakou mas velikost ale ja mela celkem problem sehnat 36/38, oni snad vsechno delaji az od 40tky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
janac píše:
Ahoj, CA. Je v Olympii.
C&A v Olympii je zrovna jeden z tech obchodu kde je tehu obleceni od 40tky nahoru
. Ja tam za celou dobu nenasla nic v me velikosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nemyslím. mám odtam jedno tričko ato rozhodne není 40. Je teda pravda že to jsem kupovala v praze v ca na vaclavaku.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si koupila těhu kalhoty (dvoje) tady v tom obchodě v Brně http://www.maternity.sk/ (Orlí 482/3 Brno). Stály teda dost, dohromady 2700. Trička a halenky jsem neřešila a objednala dvoje přes net a jinak nosím svoje původní trička a to i teď 3 týdny před porodem ![]()
- Citovat
- Upravit
bubli píše:
A pak taky ve Spalicku, je obchod s tehuoblecenim, zacina tusim na T, je ale trosku drazsi (kalhoty od 1200 Kc vys), ale ja jsem potrebovala neco slusnejsiho do prace.
Tveret - můj oblíbený. Přes MMB seženeš všechno za polovinu a protože je to kvalitka, tak to i po jednom těhotenství vypadá jako nové, např. rifle určitě, ty mám z MMB a stále vypadají jako nenošené…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pepro píše:bubli píše:Tveret - můj oblíbený. Přes MMB seženeš všechno za polovinu a protože je to kvalitka, tak to i po jednom těhotenství vypadá jako nové, např. rifle určitě, ty mám z MMB a stále vypadají jako nenošené…
A pak taky ve Spalicku, je obchod s tehuoblecenim, zacina tusim na T, je ale trosku drazsi (kalhoty od 1200 Kc vys), ale ja jsem potrebovala neco slusnejsiho do prace.
JJ Tveret to byl
Ja pres internet radsi nenakupovala protoze mi spoustu veci nesedlo, nektere kalhoty tak divne na brise trcely a byly nepohodlne.
Trika jsem az donedavno taky nosila svoje jenze ted uz mi skoro ze vsech leze pupek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já potřebovala oblečení „na slušno“ i v těhu kvůli práci, takže jsem to měla dost oběhané a pro tyto účely doporučuji ty obchody v Omeze nebo na Orlí…i když ceny dražší, moc krásně kalhoty nebo halenka seděly. V HM nebo CA jsem si moc nevybrala, vršky jsem nosila většinou volnější netěhu oblečení. Mám doma pěkné černé kalhoty nebo měkkoučké a příjemné rifle, vel. 38-40, kdybys chtěla
Jo, taky v sekáči se občas něco objeví, kupovala jsem tam dvoje tříčtvrťáky, chce to jen se poptat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem nakupovala v C&A v Olympii - 3/4 kalhoty velikost 36
Takze maji i mensi velikosti nebo jsem zrovna mela stesti.
Tehu obchod na Svobodaku v obchodnim dome Omega se jmenuje Leny. Tam jsem koupila rifle a jedny slusne kalhoty do prace a 2 tehu trika. Je tam moc fajn pani.
Zbytek trik a halenek v normalni konfekci v C&A, Orsay, Mark&Spencer v Olympii. Chce to jen najit ty spravne strihy. Vsechna trika budu moct nosit i pak, protoze je to moje standardni velikost. A oproti tehu obleceni za tretinovou cenu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hoky, tak jsem byla ve Futurum, no a nahoře je TAKKO a teda jsu MOC spokojená!!! Jedný 3/4 tepláčky, jedny dlouhý, oboje za 550kč. Sice nejsou přímo těhu, ale sedí luxusně a jsou příjemný. Já na slušno mám jen jednu sukni, janik spíš ty tepláky, jsem doma, věčně na baráku - rekonstruujem,no a ty dva měsíce snad v teplákách vydžím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj všem, já jsem koupila třičtvrťáky v HM v Olympii a jedny na Josefské. Rifle jsem koupila v obchodě na poliklinice na Lesné - je tam super paní, která umí poradit (zvlášť nám prvorodičkám), mají tam moc hezké věci na mimča a lepší ceny než ve městě (například právě v té Omeze).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Shop
Těhotenské zboží je i na internetových obchodech s možným osobním odběrem. Například pyžama a noční košile zde: http://www.kosilky-zupany.cz/
- Citovat
- Upravit
Ahoj
Zajeď si do Bystrce OC MAX.Kubíčkova ulice.Je tam nová prodejna a je skoro za poloviční ceny,než v centru Brna.Lenka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit