Oblečení v obchodech - libí se vám?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1395
23.11.25 22:52

Obleceni v obchodech -libi se vam ?

Ahoj líbí se vám oblečení v nákupních centrech v ne luxusních obchodech?? Reseverd, Oliver, C@A, lindex atd?? Já Teda nevím ale pro 40 + si tam nemůžu nic vybrat:( takže opět budu objednávat z netu pokus-omyl. Už mě to štve, to nikdo nemá vkus nebo proooc? Jaký máte názor nebo kde nakupujete aby vám to slušelo??? Postavu mam M ale spis uz L. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6626
23.11.25 23:41

Nelíbí, nenakupuju. Já mám navíc 177cm, velikost 44-46, velký prsa. Všechno je mi krátký.
Paradoxně, letos jsem zapadla k vietnamcům, akutně jsem potřebovala na odpoledne teplejší bundu a nestačila jsem zírat. Nakoupila jsem tam pěkný, slušivý a kvalitní oblečení. Před tím jsem u nich tak patnáct let nebyla. Chodím teda k vyhlášené vietnamce, která prodává “lepší” kousky. Jsem překvapená. A pak teda hodně na vinted ještě starý kolekce. V loni jsem strávila celý den ve velkým nákupáku a nekoupila si ani kapesník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6038
23.11.25 23:51

Ja mam prave z reserved vela veci. Som 40+. Nakupujem online, maju vacsi vyber. Je tam aj funkcia stylingoveho poradcu.
Odkial z netu budes objednavat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1771
24.11.25 00:28

Vždycky jsem ráda nakupovala v nějakém soukromém malém obchůdku. Nejlíp si tam vyberu. Některé už odnesl čas Velká nákupní centra mě nelákají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37113
24.11.25 06:00

Nelíbí, já už si par let oblečení moc nevybrala. Nakupuju hlavně přes internet a kupuju hodně basic veci, nosím hlavně leginy a oblékám se sportovně, tak to jde no. V kramech mi ta dnešní móda přijde spíš jak nějaké pytle :mrgreen: je teda občas nakupuju v dětském oddělení, projde mi že mají lecos hezčí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.25 06:35

Dlouho jsem si v kamenném obchodě nic nekoupila. Velikosti konci na čísle 44. Kolikrát tam nenacpu prsa. Když ano je mi to krátký a to nedám. Kalhoty zase úsky. Přehrabování v oblečení nesnáším. Když už by se něco našlo nejsem ochotná za to zaplatit tolik, kolik chtějí.

• Citovat
  • Upravit
21463
24.11.25 07:02

V tebou zmiňovaných obchodech jsem si poslední dobou nic moc nekoupila. Jako asi bych si i vybrala. V Reserved jsem třeba narazila na hezká basic trička ze silné bavlny. Ale já už šatník spíše doplňuji módou mimo řetězce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12809
24.11.25 07:11

Nelíbí, kvalita neodpovídá ceně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
24.11.25 07:23

Ja nakupuju casto v Lindex. Prijde mi to fajn. Radsi v obchode, protoze nedky mi sedne XS a jindy sotva M. To z online obchodu vykvetla…
Ale kdyz tam premyslim, nadmerne velikosti tam asi taky maji, jestli jsou tomu prizpusobene strihy, to nevim. V online obchode maji obcas vyfocene obleceni na silnejsi modelce, a celkem pekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33129
24.11.25 07:36

Občas si něco koupím v Gate, trika s dlouhým rukávem, zimní vestu, svetr. Sinsay je taky celkem ok na svetry, rifle. Zara docela taky ujde a Reserved občas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15406
24.11.25 07:40

Kupuju převážně na eshopech, ale občas něco vyberu i v Zaře, Mangu, s. oliveru… nemůžu říct, že se mi tam nic nelíbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
24.11.25 07:52
@Janli píše: Více

177 cm a je ti vše krátké? Mám 181-182 a vše krátké není ani mě…Sestra má 176cm a problém nemá prakticky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
24.11.25 07:57
@ivašot. píše: Více

Jojo Zara Mango, Mark Spencer, Peek…Tam se dá…teď jsme si koupila kalhoty v CA, samozřejmě musím pustit záložku, ale jde to…
Ale obecně mi přijde hrozné to, že všude je vše stejné na jedno brdo…(nejen oblečení) takže prostě když máte jinou postavu a hlavně v kus (nejste stádní typ) je to náročné i na těch eshopech. Co mám zase 42-44 velikost je to fajn, ale 46-48 (kdy jsme byla sice úplně normální jen jak jsem vysoká tak mám míry prostě větší (i jako kostlivec s PPP jsem měla nejmenší 38 velikost, něco i 40). Ale prostě třeba plesové šaty…vše je dva střihy, přestřižené v pase, to mít absolutně nemohu, potřebuju snížený pas (opnuté okolo pasu(který jsme měla i v té velikosti 46) a pak teprve širší. Když jsou úzké jsou zase na jedno rameno nebo tenoučká ramínka, což v 50 není úplně ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15709
24.11.25 08:02

Nelíbí, navíc kvalita je fakt otřesná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.25 08:02

Nebaví mě vybírat, zkoušet, to už fakt musí být krize, že něco potřebuju akutně, třeba na focení…ale jinak vždy objednám domu, vyzkouším a případně vrátím, co se mi nelíbí…u dětí to dělám stejně

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková