Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@medunka23
Já už kupuju prevazne tam děckám věci, jediné co bylo špatně byly kratasy a ty si beztak ten náš tříletý patent někde rozparal. Jinak jsem nic závažného nenašla.
Jako než abych dala skoro 80,– za jedno azarové a ještě postovne, raději koupim tam dvě trika za 49,–. A že je decka ve školce nešetří.
Jediné co mě štve, že tu máme prevazne velikosti pro mimina a skolkare a jen neco málo pro větší.
Pro 3r. a 5r. sezenu haldu, ale 8r. už moc ne.
Do Kik taky chodime, teď jsem tam dcerám šaty za skolni/skolkovy rok koupila.
Ale i v tescu mají pekne věci a umí udělat akce.
A segra teď na Ali v Cine koupila čepky ks za 20,– pro mimco a u nás to vydridusi prodávají ty samé za 100 a víc
.
Takže se vyplatí i tam nakupovat.
@Kelsey když mě se právě nelíbil na mimina ten matroš, jako starší jsem tam taky koupila šaty, ale pro mimina mi to moc nepřišlo
ale je možný, že u nás je to v takový lokalitě kde bydlí samí cigoši, slováci a podobné podivné existence, tak tam asi nevozí nic moc. To je otázka, když jdu třeba do kiku ve stejné lokalitě, tak tam si taky nevyberu, ale pokud jdu blíž k nám, tak je to v pohodě
@Kelsey píše:
V pepcu. Mívají tam pěkně věci a za dobre ceny. To už je snad ve všech větších městech.
Raději koupim tam něco děckám nebo i z Činy z aliexpres než použité.
A to jen z důvodu, že použité některé chtějí tak nesmyslné částky, že ne nekoupila bych to od nich.
V Pepcu nee..kvalita mizerná, potisky barví miminkám kůži! Vím od kamarádky.