Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky, dejte mi nějaký typ na eshop, bazar, kde se dá koupit balík oblečení pro novoše rozeného v září… Koukala jsem na brumlu a laclíka a nic
fb, mb, aukro téz… nchci to kupovat po kuse ale třeba jako balíček, aby se mi to vyplatilo, a nechci modré ani růžové, prostě tak nějak neutral…
@xsaleen tady na bazárku je balíků spousta, i těch neutrálích ![]()
@xsaleen a na fb nemáte skupinku ženských z vašeho města nebo okolí???
takhle nakupuju já…
Nevím, ale mě se třeba balíčky moc neosvědčili, dost věcí jsem ztoho ani nevyužila a ve výsledku se to prodražilo víc, než když se spojíš s nějakýma maminama z okolí a osobně si vybereš kousky co se ti budou hodit a využiješ
Vyraz do obchodu. Ted jsou vsude slevy a veci nove za par korun. Nebo nemas nejakou kamaradku ktera by ti veci prodala?
Resila jsem to pred par dny a nakonec jsem balik nekoupila, protoze u vsech mne prislo, ze bych vyuzila tak polovinu. Nejvic se mne osvedcilo najit nekoho, kdo ma pekne veci a od toho vzit vetsinu. To jsem pak brala pekne kousky i na lehce starsi (treba velikost 80).
@Petra Z no to máme, ale většinou prodávají 2 _ 3 věci a to se mi pak nevyplatí jezdit po celím městě… radši bych víc věcí od jedné mamky
@xkoup21 to už bohužel nemám… já věci po svích dětech dala dvou kamarádkám, jedna řekla na féra, že mi je nevrátí a druhá se mnou pro změnu nekomunikuje ![]()
@Cuddy já bych taky vzala klidně i víc vel najednou… ted primárně potřebuju do začátku
@xsaleen A nemas vubec nic? Ja neco malo mela, ale opravdu malo. Takze jsem si sepsala, co chybi, napriklad ze namam zadne dupacky a sla na internet prohlizet ty tisice dupacek. A kdyz jsem narazila na nejake uchazejici za slusnou cenu, tak jsem se podivala, zda prodavajici nema dalsi uchazejici zbozi. Vetsinou nemely a abych brala dupacky za 30 KC a platila postovne 50 Kc, to ne. Ale s trochou trpelivosti jsem nasla prodavajici s vetsim objemem pekneho zbozi a vzala vse od ni. Pokud ted neco bude chybet, tak snad skocim do nejakeho obchodu to koupit nove, protoze videt ty tisice „hadru“ uz opravdu nechci. Ale v tech balicich jsem opravdu koukala, ze bych vyuzila jen cast, navic je super napsat 50 ks, kdyz je tam 10 paru ponozek, 5 cepic a rukavic, takze tech veci na noseni je tam jen par. Uf, jeste ze uz to mam za sebou. ![]()
Myslím, že pokud dáš inzerát např. na mimibazar, sbazar nebo i tady, že by sis ráda přišla vybrat věci k mamince, která se jich „chce zbavit“ a uvedeš město, kde bydlíš nebo kam bys pro ně přišla, tak se určitě někdo najde.
@xsaleen Na fb je určitě hodně skupin…první, která mě napadá jsou „velikostní balíčky - drobečci“ nebo tak nějak. Zkus si zadat do vyhledavače velikostní balíčky a vsadím se, že vyjede víc stránek ![]()
@Cuddy jako neco mam, ale treba 2-3 kousky… takze fakt nic moc… na soupis jsem se jeste poradne nedostala… a to je prave ono… vyberes jednu vec, pak prohlidnes xy stranek a dal nevyberu nic…
@Kakika ja delala i poptavky u nas na bazarech a nic… vse ruzove, modre.. a nebk chtela pani za body 40kc… no hezky, ze bylo disney, ake ty se u nas na bazarku prodavaj max 30kc.. ja ani nepotrebuju znacku, ale aby to nebylo flekaty, diraty, seprany
V pepcu. Mívají tam pěkně věci a za dobre ceny. To už je snad ve všech větších městech.
Raději koupim tam něco děckám nebo i z Činy z aliexpres než použité.
A to jen z důvodu, že použité některé chtějí tak nesmyslné částky, že ne nekoupila bych to od nich.
@xsaleen píše:
@Petra Z no to máme, ale většinou prodávají 2 _ 3 věci a to se mi pak nevyplatí jezdit po celím městě… radši bych víc věcí od jedné mamky
Však když se ti od někoho něco líbí, tak se zeptej, jestli nemá ještě něco. Třeba jen neměla čas všechno nafotit a dát na web (to je můj problém, věcí hafo, ale přesto na mmb i tady mi jich visí jen pár
). Ale na novoše teda nic nemám, kromě přebalovací podložky na pračku.
@Kelsey tyjo, já v pepcu byla jednou a teda moc jsem spokojená s kvalitou nebyla, to už bych spíš zašla do kiku, ten je aspoň u nás na dětský věci naprosto bezvadný. Možná to je i tím ve které lokalitě u nás Pepco je, ale fakt už jsem se setkala s velkým nadšením od ostatních a já byla docela zklamaná ![]()
@xsaleen jinak já taky všechno rozdala a zezačátku jsem prohledávala internetový secondhand, něco jsem i objednala a není to špatný, pak se teda stavila sousedka s dvěma obr taškama tak jsem už neobjednávala nic, ale objednala jsem tam i pro starší tepláky a dobrý. http://www.second-hand.cz/