Obrácený režim miminka

23
15.10.12 13:10

Obrácený režim miminka

Ahojte holky, mám osmitýdenní holčičku, která má obrácený spánkový režim. Ve dne krásně spinká a po 4 hodinách se budí na jídlo a od 10 večer do pul 4 do rána nespí, je nervozní, pláče a chce se jen chovat. Vím, že je to u miminek normální, ale celých 5 týdnů po porodu krásně spinkala i v noci a ted to má takhle. Kdo z vás to tak taky má? Jetsli máte nějakou radu tak prosím napište…děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20518
15.10.12 13:21

Bohužel, může být. Režimy dítěte se fakt střídají. Učebnicové novorozeně po šestinedělí se změní v malého teroristu, a naopak. Netvrdím, že zrovna já ty teroristy doma měla, ale veeeelmi dlouho trvalo, než jsem se dostala v noc k nějkaým pěti šesti hodinám spánku v tahu. A to veeeelmi dlouho nepočítám na týdny, spíš… roky. Co s tím Vydržet. A říkat si, až bude tomu potomkovi 16 a více, zase toho v noci moc nenaspí. Ale to už bohužel moc ve své kontrole mít nebudeš. To bude monžá ještě hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
15.10.12 13:22

Bohužel, může být. Režimy dítěte se fakt střídají. Učebnicové novorozeně po šestinedělí se změní v malého teroristu, a naopak. Netvrdím, že zrovna já ty teroristy doma měla, ale veeeelmi dlouho trvalo, než jsem se dostala v noc k nějkaým pěti šesti hodinám spánku v tahu. A to veeeelmi dlouho nepočítám na týdny, spíš… roky. Co s tím Vydržet. A říkat si, až bude tomu potomkovi 16 a více, zase toho v noci moc nenaspí. Ale to už bohužel moc ve své kontrole mít nebudeš. To bude monžá ještě hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
15.10.12 13:58

Dodržovat rozdělení dne a noci - v noci nemluvit, nerozsvěcet.. Jinak moje malá je přesně jak psala Emilie ze vzorového novorozeněte, které spalo po kojení okolo půlnoci 5-6 hodin je roční batole, co se budí každé 2-3 hodiny.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí