Nestle baby sušenky, obsahují lepek ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19.1.15 19:14

@Marienka23

ano jsou lepkavý, nedávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
19.1.15 19:16

Ahoj devcata, omlouvam se zakladatelce, ze ji lezu do diskuse s opacnym problemem. Muzete mi nektera poradit prikrm s lepkem? Sama jsem zatim na zadny „nenarazila“. Moc diky za pripadne rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
19.1.15 19:18

No nám je zatím sedm měsíců takže nám řekla doktorka že si zatím máme dát pozor na lepek v kašičce a sušenkách…že v roce uvidíme co dál. Ae nevim co budu dělat potom..:O taky jste alergici?? jak to zvládáte? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21602
19.1.15 19:20

@Bes.tieA dej zuzlat rohlik nebo piskot. Nebo nejakou detskou susenku - viz obrazek na zacatku diskuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.15 19:21

@zrcadlo

jenom trochu opravím, alergie na lepek a celiakie je něco jiného, ale obojí je založené na bzlp. dietě.

Máš pravdu, lepek je ve všem, dokonce jsem četla i na jabkách v Tesku-může obsahovat stopy lepku, snad jen alibi, nebo skutečnost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
19.1.15 19:21

To já jem zrovna koupila hamánka přesnídávku merunkovou s tím že by mě vůbec nenapadlo že by tam byl lepek…a jee jsem zjistila až doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
19.1.15 19:23
@Bes.tieA píše:
Ahoj devcata, omlouvam se zakladatelce, ze ji lezu do diskuse s opacnym problemem. Muzete mi nektera poradit prikrm s lepkem? Sama jsem zatim na zadny „nenarazila“. Moc diky za pripadne rady.

Zapomnela jsem dodat prikrm pro deti od ukonceneho 4 mesice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16209
19.1.15 19:28
@kouřící králík píše:
@zrcadlo

jenom trochu opravím, alergie na lepek a celiakie je něco jiného, ale obojí je založené na bzlp. dietě.

Máš pravdu, lepek je ve všem, dokonce jsem četla i na jabkách v Tesku-může obsahovat stopy lepku, snad jen alibi, nebo skutečnost :nevim:

Jo, já vím :), ale na stránkách věnujících se celiakii jsou nejspolehlivější seznamy bezlepkových potravin, proto jsem radila načíst si toto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.15 19:32

@Marienka23

neboj, když je tak malé dítě, může se to upravit, pokud má jen alergii. Nebo vymizet, ale dodržuj dietu, ať nemá křeče v pupíku :)

Dá se to zvládnout v pohodě, na vše si zvykneš a za pár dní ti to ani nepřijde. Dnes už je to pohoda, dřív to byl mazec.

Dávej rýži, pohanku, jáhly, brambory, banány…koukni na stránky co sem ti poslala.

Pozor na čokoládu, sojové výrobky, ale i jogurty, pozor na lentilky

pokud má „jen“ alergii může malé množství lepku denně sníst, ale každý má snášenlivost jinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
19.1.15 20:12

@Bes.tieA Jakákoli kaše s lepkem… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
19.1.15 20:57
@Pipet píše:
@Bes.tieA Jakákoli kaše s lepkem… :nevim:

To je rada nad zlato ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
19.1.15 21:03
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
19.1.15 21:11

No já jsem mu právě už dala vanilkovou kašičku s lepkem (to jsem ještě nevěděla že je alergický) a osypal se jakoby na žebrech a byla takovej protivnějšíí chlvíli :)tak snad to nebude mít nějak hrozný…jo nějak se to zvládne. Kdyžtak za pět měsíců budete mít ode mě sto zpráv :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
19.1.15 21:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
20.1.15 06:15
@Marienka23 píše:
Zdravím :) jelikož jsme ted setkali s informací že maličkej je alergický na lepek zajímalo by mě jestli tyto sušenky obsahují lepek?? mám je doma a nevím jestli je můži malýmu dát? A taky jaký by jste sušenky bez lepku a vejce doporučili :) děkuji za raduPříspěvek upraven 19.01.15 v 19:03

nepochybne, koukni na ten obrazek, je tam psenice namalovana :-)
musis cist slozeni. lepek je psenice, zito, jecmen a vsechno z toho. Oves se take nedoporucuje pro pravdepodobnou kontaminaci psenici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek