Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No, na vyšetření bych radši šla, něco se dá chytit i orálním sexem a nemít příznaky.
Nevím, fuj. Kde k tomu pořád chodíte, já vysukaval všechny města, všechny chlapy, a nikdo nikdy nebyl nakažený nějakou chorobou ani já. Až na jednoho který měl HIV, a se kterým jsem byl jen kamarád.
To se nemyjete nebo co.
@Brbra píše: Více
Oral spolu neměli, vždyť si dělali jen ruční práci, takzvané hudrovani pelikana, a klik na myšku ![]()
@Anonymní píše: Více
zřejmě jsi sem už opakovaně psala,
takže znovu - k čemu ti je tento ubožák? milenec to není ani omylem, a kamarád? to pochybuji silně
tak i přesto platí můj dotaz - k čemu je ti tenhle ubožák?
Na vyšetření bych šla a pak bych se na tohohle ptáka vykašlala a našla si někoho vhodnějšího.
Ano, může to v sobě mít dlouho, nicméně na vyšetření bych si zašla být tebou. Potom už by o mně neslyšel z vícero důvodů.
Pro svůj klid bych šla na vyšetření ono přesně stačí jakýkoliv typ sexu
Hele a nemá on ptačí chřipku, když ho má chcíplího?
Jako fakt, tyhle diskuze jsu boží ![]()
Ahoj. Mám takového " kamaráda - trochu milence"
proč trochu? Protože mu nestojí…nefunguje nic…teď k věci. Byla jsem u něj cca před třemi týdny a proběhlo jen to že mi to udělal rukou, a já jemu taky. Chtěl zkusit zásun ale nešlo to ( byl měkký ) i přes veškerou snahu. On byl minulý týden na nějakém vyšetrení ( chce tu erekci řešit ) a psal mi, že mu dělali stěr z penisu a našli mu tam nejakou bakterii a musí brát antibiotika. Obvinil mě, že jsem ho nakazila já. Prý mu řekli, že je to přenosné pohlavním stykem. Psala jsem, že jsme přece sex nikdy neměli, jako myšleno zásun. On mi tvrdí, že se s jinou neschází. Tak jsme se chytli. On trvá na tom, abych šla na vyšetření já. Jenže já žádné problémy nemám. On odmítá připustit, že by mohl mít nějaké bakterie jeho vinou. Vždycky byl ješitný. Nevím, co si o tom myslet. Mohla jsem ho nějak nakazit i když nedošlo nikdy k zásunu? A i když já žádné problémy nemám? Jak byste se zachovaly a co mu na to řekli? Slíbil mi, že napíše o jakou bakterii se jedná a nenapsal nic.