Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše: Více
Ihned bych jela na pohotovost, nečekala bych do rána. V téhle situaci každá hodina může být rozhodující
Tohle není zátka, spíš vytok. Pokud zapacha může zničit bakterie, z toho tě může bolet bricho.
Ani podle mě to nevypadá na hlenovou zátku, jen obyčejný výtok. Ale na pohotovost bych pro jistotu jela hned, radši zbytečně než pozdě.
Mně to přijde jako výtok, ne jako zátka. A ta bolest, no mě pobolívalo v břiše celè těhotenství, jak se to tam tak roztahovalo.
Ale pro svůj klid můžeš sjet na pohotovost.
@Tajemnadama Bez zápachu a svědění. Takto mi to udělalo dvakrát a potřetí už nepatrně. ![]()
Je to běžný vytok, zátka vypadá opravdu jinak. ![]()
@Eljasa Jsem prvorodička, tak trošku plaším
Takový výtok jsem právě ještě v těhu neměla a kvůli těm antibiotikům jsem se lekla
No a jsme doma. Máš rozhozenou poševní mikroflóru z antibiotik.
Zkus se zeptat v lékárně na probiotika na spodek. Dělají speciální který působí ve střevech i v pochvě.
Hlenova zatka to nebude. Takovy vytok jsem mela pulku tehotenstvi. Bez svedeni, zapachu, pry to delaji hormony. Muze to byt ale i temi ATB. V tomhle pripade bych na tu pohotovost radeji jela.
Ahojky,
Jsem zmatená a mám obavy, aby něco nebylo s miminkem. Přikládám fotku, pokud to je tedy hlenová zátka, ale stalo se to někomu s dobrým koncem? 
o víkendu mi začala angína a měla jsem 38 teploty. V pondělí jsem valila k doktorovi a CRP 120. V pátek CRP 30 a dostala jsem ATB Zinnat 250mg. Jsem ve 22. týdnu a obávám se, že mi odešla nebo odchází hlenová zátka… Je to možné? Podle gynekologie jsem celou dobu byla v pořádku a najednou se dnes odpoledne objevil “rosol” a ráno mě vzbudila bolest v podbříšku, kdy jsem to přisuzovala k bolesti od dávivého kašle.
Příspěvek upraven 05.05.24 v 19:31