Odhad štěňátek podle sona

Napsat příspěvek
Velikost písma:
97
2.7.14 16:35
@kissi píše:
Sono 3 a narodilo se jich 12. Nechala si jen ty 3 nejsilnější. Rotvajler

3 z 12 je opravdu mazec :D a to zbytek se nerodili mrtvi? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
2.7.14 17:57

Přerostlýho jezevčíka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
2.7.14 18:05
@JayLee píše:
nezvladla první porod nevedela co delat když z ni lezlo stenatko navíc lezlo zadečkem napred takze se ji sprajclo za pulču a zustalo v ni viset :| a druhyho mela zakalenou plodovku uz jak si tam kakali takze ji museli udelat akutního cisare a diky bohu za to - plemeno mam Jack Rusel teriér :kytka: uz nidky vic ty nervy a veterinaovi dekuju a moc pac nebyt jeho akutního zasahu na sale, tak by nebyla ona a ani stenatka a vypadlo vse ok nebyl důvod k panice :nevim: ale..

je tak to me mrzi ze jste to meli takove komplikovane ale hlavne ze je fenecka v poradku i mimisek my jsme prvnicky obe tak doufam ze to bude v pohode mame velke plemeno Bernacka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
2.7.14 18:08
@Stensa píše:
Přerostlýho jezevčíka ;)

tyyybrdo tak na jezevcika je to dost stenatek nebo ne? podle toho co jsem cetla na internetu tak by mala plemena mela mit tak 2-3 stenatka :-) to se vam pekne povedlo :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
2.7.14 18:12

Ale ona je vážně větší než ostatní jezevci, podle veterináře je šmrnclá s rotvajlerem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
2.7.14 18:13
@Stensa píše:
Ale ona je vážně větší než ostatní jezevci, podle veterináře je šmrnclá s rotvajlerem ;)

aha ona je krizena to potom jo jsem si rikala kde by se jezevcikovi vlezlo 5 stenatek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
2.7.14 18:47

Ale teď jsem si vzpoměla, že náš pes, trpasličí jezevčík, s jedním varletem, měl dokonce 6 štěňat s jezevčicí normálního vzrůstu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
2.7.14 20:18
@petaneczka píše:
moc pekni drobecci to mate cerstve tedkom nebo uz dlouho?

děkuji, za týden jim budou už 3 roky. Fenečku už mám vykastrovanou. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
2.7.14 21:10

@petaneczka Některý byli mrtvý a těch nejslabších se sama zbavila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
3.7.14 09:54
@petaneczka píše:
Ty brdo to je skok ze 3 na 9 :-) super a jakou mate rasu?

Jagdterier - Německý lovecký terier, ale podle veta jich bylo ta tuhle rasu vyjímečně dost na jeden vrh, ikdyž já si to zas tak nemyslím. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
3.7.14 10:18

Zajmalo by me jeste jestli jste nekdo behem brezosti fence podavali irish cal nemuzu se to docist na internetu kdy je vhodne to podavat a jestli vubec nic mene nam vet. odhadl 6 stenat tak jsem zvedava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný