Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@kissi píše:
Sono 3 a narodilo se jich 12. Nechala si jen ty 3 nejsilnější. Rotvajler
3 z 12 je opravdu mazec
a to zbytek se nerodili mrtvi? ![]()
@JayLee píše:
nezvladla první porod nevedela co delat když z ni lezlo stenatko navíc lezlo zadečkem napred takze se ji sprajclo za pulču a zustalo v ni viseta druhyho mela zakalenou plodovku uz jak si tam kakali takze ji museli udelat akutního cisare a diky bohu za to - plemeno mam Jack Rusel teriér
uz nidky vic ty nervy a veterinaovi dekuju a moc pac nebyt jeho akutního zasahu na sale, tak by nebyla ona a ani stenatka a vypadlo vse ok nebyl důvod k panice
ale..
je tak to me mrzi ze jste to meli takove komplikovane ale hlavne ze je fenecka v poradku i mimisek my jsme prvnicky obe tak doufam ze to bude v pohode mame velke plemeno Bernacka ![]()
@Stensa píše:
Přerostlýho jezevčíka
tyyybrdo tak na jezevcika je to dost stenatek nebo ne? podle toho co jsem cetla na internetu tak by mala plemena mela mit tak 2-3 stenatka
to se vam pekne povedlo
![]()
Ale ona je vážně větší než ostatní jezevci, podle veterináře je šmrnclá s rotvajlerem ![]()
@Stensa píše:
Ale ona je vážně větší než ostatní jezevci, podle veterináře je šmrnclá s rotvajlerem
aha ona je krizena to potom jo jsem si rikala kde by se jezevcikovi vlezlo 5 stenatek ![]()
Ale teď jsem si vzpoměla, že náš pes, trpasličí jezevčík, s jedním varletem, měl dokonce 6 štěňat s jezevčicí normálního vzrůstu ![]()
@petaneczka píše:
moc pekni drobecci to mate cerstve tedkom nebo uz dlouho?
děkuji, za týden jim budou už 3 roky. Fenečku už mám vykastrovanou. ![]()
@petaneczka Některý byli mrtvý a těch nejslabších se sama zbavila.
@petaneczka píše:
Ty brdo to je skok ze 3 na 9super a jakou mate rasu?
Jagdterier - Německý lovecký terier, ale podle veta jich bylo ta tuhle rasu vyjímečně dost na jeden vrh, ikdyž já si to zas tak nemyslím. ![]()
Zajmalo by me jeste jestli jste nekdo behem brezosti fence podavali irish cal nemuzu se to docist na internetu kdy je vhodne to podavat a jestli vubec nic mene nam vet. odhadl 6 stenat tak jsem zvedava