Odhad štěňátek podle sona

97
2.7.14 09:57

odhad stenatek podle sona

Ahoj chci se zeptat kdo s tim ma zkusenosti kdyz jste byli na sono kolik vam odhadli stenatek a kolik se jich po te narodilo jestli to sedelo s odhadem :-) a jake jste meli zkusenosti u porodu jestli to slo naprosto samo nemo jste museli asistovat dekuji za kazdou vasi radu:-)
Pro rejpaly na internetu o porodu mam prostudovane toho dost jiz pre dporodem i kdyz ho mame odhadem zacatkem srpna jen me zajmaji zkusenosti jinych a prosim aby se neangazovali ti co by chtellil rypat dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1721
2.7.14 10:10

Ahoj, zaujal mne Tvůj příspěvek, tak píšu svou zkušenost. My na sonu viděli štěňátka 3 a narodilo se jich 9 :mrgreen:. Ale tím nechci strašit, podle mě se to prostě neodhadne, byly tam fakt namačkaný :nevim:. Jinak porod pohoda, vše si řídila sama, ikdyž jsme u toho byli. Tam podle mě záleží nejspíš na rase a osobnosti pejska. Jinak to byl úžasný zážitek a potom se štěňátky fakt legrace. Určitě plánujeme znova. Tak ať vše zvládnete ve zdraví a pohodě. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
2.7.14 10:18

Na sonu 3, ve skutečnosti 5 ;) Všechno šlo hladce, žádná asistence nebyla třeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6881
2.7.14 10:25

SONO myslím 3 a bylo jich 5 + jedno se už narodilo mrtvé, nedozrálé. Porod šel +- sám, fena vše zvládla (jack russel). Já jsem byla v práci a rodil přítel s těžkou kocovinou. :mrgreen: Když jsem přišla domů bylo už na světě krásných 5 miminek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
2.7.14 10:27

Na sonu 3 štěňátka, narodilo se 6:-D fenka si poradila sama, jen jsem dohlížela aby je nepošlapala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
2.7.14 10:48

Sono 3 a narodilo se jich 12. Nechala si jen ty 3 nejsilnější. Rotvajler

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
2.7.14 10:52

Doufám, že tady nebude žádný :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

Množit vořechy :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

• Citovat
  • Upravit
97
2.7.14 16:26

Ty brdo to je skok ze 3 na 9 :-) super a jakou mate rasu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
2.7.14 16:26
Ak
@Stensa píše:
Na sonu 3, ve skutečnosti 5 ;) Všechno šlo hladce, žádná asistence nebyla třeba

A jakou mate rasu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
2.7.14 16:27
@Kris-týna píše:
Ahoj, zaujal mne Tvůj příspěvek, tak píšu svou zkušenost. My na sonu viděli štěňátka 3 a narodilo se jich 9 :mrgreen:. Ale tím nechci strašit, podle mě se to prostě neodhadne, byly tam fakt namačkaný :nevim:. Jinak porod pohoda, vše si řídila sama, ikdyž jsme u toho byli. Tam podle mě záleží nejspíš na rase a osobnosti pejska. Jinak to byl úžasný zážitek a potom se štěňátky fakt legrace. Určitě plánujeme znova. Tak ať vše zvládnete ve zdraví a pohodě. :mavam:

Ty brdo to je skok ze 3 na 9 :-) super a jakou mate rasu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
2.7.14 16:29
@kve-tinka píše:
SONO myslím 3 a bylo jich 5 + jedno se už narodilo mrtvé, nedozrálé. Porod šel +- sám, fena vše zvládla (jack russel). Já jsem byla v práci a rodil přítel s těžkou kocovinou. :mrgreen: Když jsem přišla domů bylo už na světě krásných 5 miminek.

moc pekni drobecci to mate cerstve tedkom nebo uz dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
2.7.14 16:34
@JayLee píše:
2× mela stenata a nikdy se netrefili, vždy mela jen dve ale odhad byl 4 a u obou porodu byla potřeba asistence a nebyt veerinare, tak by fenka a mozna i stenatka, tak zemrela jedno mělo namale :kytka:

ty brdo a muzu se zeptat co se stalo? :-O a jakou mate rasu fenecky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
2.7.14 16:35
@kissi píše:
Sono 3 a narodilo se jich 12. Nechala si jen ty 3 nejsilnější. Rotvajler

3 z 12 je opravdu mazec :D a to zbytek se nerodili mrtvi? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
2.7.14 17:57

Přerostlýho jezevčíka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
2.7.14 18:05
@JayLee píše:
nezvladla první porod nevedela co delat když z ni lezlo stenatko navíc lezlo zadečkem napred takze se ji sprajclo za pulču a zustalo v ni viset :| a druhyho mela zakalenou plodovku uz jak si tam kakali takze ji museli udelat akutního cisare a diky bohu za to - plemeno mam Jack Rusel teriér :kytka: uz nidky vic ty nervy a veterinaovi dekuju a moc pac nebyt jeho akutního zasahu na sale, tak by nebyla ona a ani stenatka a vypadlo vse ok nebyl důvod k panice :nevim: ale..

je tak to me mrzi ze jste to meli takove komplikovane ale hlavne ze je fenecka v poradku i mimisek my jsme prvnicky obe tak doufam ze to bude v pohode mame velke plemeno Bernacka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný