Odhadce SJM bez souhlasu

Anonymní
25.7.22 19:03

Odhadce SJM bez souhlasu

Dobrý den, chci se zeptat. Řeším takovou neprijmenou záležitost s ex manželkou. Nemáme dořešený majetek, a tak nás čeká ještě soud. V SJM máme byt, ve kterém bydlí ex. Chci si nechat odhadnout před soudem byt, ale ex manželka s tím nesouhlasí a tvrdí, že mě nemusí do bytu vůbec pouštět, a že dokud neřekne soud, že si odhad dělat nebudu. Prosím, má na toto právo? Když byt je pořád v SJM, mám stejná práva, ne? Klíče samozřejmě nemám…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21063
25.7.22 19:08

Jen to chce zbytečně protahovat. Nic jiného nezíská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.22 19:16

@Cenarius To já vím. Jen jsem nechtěl zbytečně platit 10 tisíc znalecký posudek.. Ještě mě napadá, zda tam nejíš se zámečníkem.

• Citovat
  • Upravit
9302
25.7.22 19:28
@Anonymní píše:
Dobrý den, chci se zeptat. Řeším takovou neprijmenou záležitost s ex manželkou. Nemáme dořešený majetek, a tak nás čeká ještě soud. V SJM máme byt, ve kterém bydlí ex. Chci si nechat odhadnout před soudem byt, ale ex manželka s tím nesouhlasí a tvrdí, že mě nemusí do bytu vůbec pouštět, a že dokud neřekne soud, že si odhad dělat nebudu. Prosím, má na toto právo? Když byt je pořád v SJM, mám stejná práva, ne? Klíče samozřejmě nemám…

A nemáš ten byt vyfocený?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4163
25.7.22 20:08

A proc ho budes delat? Navrhni ho v tom soudnim rizeni, slozis zalohu, naridi ho soud, pustit ho tam bude muset

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102599
25.7.22 20:11
@Anonymní píše:
Dobrý den, chci se zeptat. Řeším takovou neprijmenou záležitost s ex manželkou. Nemáme dořešený majetek, a tak nás čeká ještě soud. V SJM máme byt, ve kterém bydlí ex. Chci si nechat odhadnout před soudem byt, ale ex manželka s tím nesouhlasí a tvrdí, že mě nemusí do bytu vůbec pouštět, a že dokud neřekne soud, že si odhad dělat nebudu. Prosím, má na toto právo? Když byt je pořád v SJM, mám stejná práva, ne? Klíče samozřejmě nemám…

No a k čemu ti ten odhad bude :think: když se ti nechce platit za znalecky posudek 10 tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna