Odpovědnost za stavební práce - právník?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
12.9.12 14:18

odpovědnost za stavební práce-právník?

Ahoj, prosím o radu, zda máte zkušenost, nebo zda je tu nějaký právník.
Máme již postavený domek od jedné firmy. Vše bylo naprosto bez problémů, dobrá spolupráce. Z nedostatku financí jsme se dohodli, že vícepráce uděláme bezdokladově :oops:. Ale firma vícepráce pěkně odflákla a plno věcí musíme na naše náklady postupně předělávat, máme možnost dovolat se nějak nápravy?
Peníze za práci jsem posílala na soukromý účet, ale nevím na koho je vedený. Rozhodně nechci nikomu dělat problémy, ale vadí mi jejich nefér jednání…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
662
12.9.12 15:29

Můžete jim zkusit pohrozit finančákem, ale to budete v průseru taky. Vlastně asi nemůžete nic, máte asi smůlu :( Buď se dohodnete anebo se nedohodnete. Taky zrovna řeším nefér jednání na stavbě, vyčůranější prostě vede :( A to frčíme poctivě, stejně je u jistého řemeslníka problém si vydupat reklamaci a my si holt opravu cvakáme sami, ačkoliv musí být pojištěný, řeč s ním není a do téhle závady prostě napršet nesmí a basta :nevim:

Jestli někdo poradí fintu na vychcánky (podotýkám, že tenhle člověk nám to v podstatě postavil a problémy nikdy nebyly), má u mě panáka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí