Odsávačka MM - kterou?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3118
20.3.12 20:08

Odsávačka MM-kterou?

Ahoj maminky :mavam:
Moc prosím o radu.Chtěla bych si koupit elektrickou odsávačku mateřského mléka a potřebovala bych poradit nějakou,s kterou máte dobrou zkušenost.Cena max.3000kč,aby nebyla moc drastická na prsa(abych je pak neměla jak psí uši :mrgreen: ) a aby odsávala rychle.Moc děkuju za každou radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22756
20.3.12 20:12

Ahoj, mně se moc osvědčila Medela Swing. Šetrná a odsávala výborně. Ale nevím, jestli se vejdeš do limitu, já ji měla jen půjčenou, nevím, kolik stojí. Ale mám pocit, že když ji koupíš přímo od Medely, dostaneš k ní i lahvičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Raaduska
20.3.12 20:15

Ahojky..za mě taky Medelu…zrovna s ní odsávám :o)Je dvoufázová, jednoduše sestavitelná..

• Citovat
  • Upravit
18223
20.3.12 20:16

Určitě medela :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
20.3.12 20:52

Medela, mám ruční pákovou Medela Harmony a nedá se vůbec srovnávat s Tommee Tippee (elektrická) co jsem měla původně. Takže na tom se nevyplatí šetřit, já si taky myslela že tommee tippee bude OK ale byla úplně na prd, zato i s ruční Medelou jsem měla celkem rychle tolik co jsem potřebovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
20.3.12 22:09

měla jsem Medelu mini electric a byla na 100%spokojená,myslím,že mi v porodnici zachránila kojení,prsa mi tak ztvrdla,že to bylo poslední stádium před zánětem a ručně odstříkat to prostě nešlo!!hodně jsem jí pak používala ještě asi 3měs..
dá se pořídit i z druhé ruky,je jednoduchá a efekt zaručený…toto moje zkušenost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
21.3.12 08:16

A co si koupit pístovou z lékárny.Já ji měla a byla jsem spokojená,stála cca 120kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
21.3.12 08:51

Pístovou v lékárně jse kupovala a byl ti šmejd. Ale! V porodnici mi taky pujčovali tu klasickou ruční a ta odsávala dobře! Takže sem asi měla smůlu na zmetka. Každopádně mě vadilo to hvízdání :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
21.3.12 08:52

Nemáte možnost v lékárně, nebo na porodnici si pujčit? :palec: na zkoušku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie