Odtéká mi plodová voda?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
24.8.16 19:58

Odtéká mi plodová voda?

Maminky prosím o radu…jsem v 39tt a dnes jsem byla na kontrole. Doktor mi řekl, že mimčo se sice tlačí na svět ale dává tomu pár dnů. Nicméně jsem ho upozornila na věčně,,mokré kalhotky,, udělal mi nějaký test a řekl, že plodová voda to není. Dal mi domů ale zkušební proužku, které dávají sestřičky do moči, že kdyby mi tekla plodovka, tak ať to poznám. Doma na to koukám,,vytřela,, jsem si proužkem kalhotky a změnila se barva u položek - bílkovina a hemoglobin. Mám vyšilovat? Nebo je to ok, když mi doktor řekl, že to plodovka není? Jak na tom proužku poznám, že jde o plodovou vodu? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
131
24.8.16 20:08

Já tohle měla taky…cca v tom 38. - 39.tt. Ukazovala jsem doktorovi, že mám protečenou vložku i se spodním prádlem. Udělal mi nějaký test (proužek) a řekl, že je to výtok. Byla jsem docela v šoku, protože jsem byla mokrá durch až přes kalhoty, ale porod proběhl cca až týden na to a plodovka byla OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
25.8.16 00:48

Dr. ti klidně řekne, porodu dává ještě pár dní? :) Jenže tohle je v režimu miminka. Existují případy kdy dr. se zmýlil. Ale v tomhle mu věř. A jak vidíš, nejsi jediná kdo si tím prošel. Buď v klidu! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
25.8.16 01:30

Pokud to dnes dopoledne nebyla plodovka a teče to cca. se stále stejnou intenzitou, plodovka to nebude. Z proužku na testování moči teda nevím, jak by se to mělo poznat - asi bych zítra (teda vlastně už dneska) ráno zavolala a zeptala bych se ho na to. Na plodovou vodu je takový speciální roztok, barví se tuším do oranžova, pokud přijde do kontaktu s plodovkou.

Hlavně klid, myslím, že nakonec to v pohodě poznáte - u mě teda plodovka odtekla nepřéhlednutelně, vstala jsem a jako kdyby mi někdo najednou chrstnul do kalhot hrnek vody :), do porodnice jsem nejela s vložkou, ale s plenkou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
25.8.16 05:11

Ahoj, tak já to měla taky tak. v 9 ráno jsem jela do porodnice, tam mi udělali test na plodovku - negativní. Pak vyšetření a ve 14 hod se mi narodila holčička. Tak nevím, proč byl test negativní. Pak mi doktor říkal, že mi plodovka prolínala od někud se shora, ale i tak by test musel být pozitivní si myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí