Omluva ze státních závěrečných zkoušek

z92
319
18.8.16 17:45

Omluva ze SZZ

Ahojte! Mám takový dotaz, je tady z vás některá, která se omlouvala, že se nedostaví ke SZZ? Za dva týdny mám státnice, ze kterých se již nelze elektronicky odhlásit a 5.8. se mi narodila dcera, takže péče o novorozence v kombinaci s chodem domácnosti a učením k tomu je prakticky nereálná, proto se chci omluvit, že se nedostavím. Je potřeba k omluvence dodat i důvod = důkaz? Např. kopii rodného listu dcery… máte s tím někdo zkušenost? Díky za reakce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2028
18.8.16 17:50

@z92 Určitě by ti to měli omluvit. 14 dní před SZZ je podle mého ještě v pořádku. Každopádně bych to řešila s vedoucím BP/DP a studijním oddělením. Rodný list taky nebude na škodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
18.8.16 18:30

No tak hlavně to s někým řeš teď hned, ne až v ten den.

• Citovat
  • Upravit
694
18.8.16 18:32

Nejlepší je řešit to rovnou se studijním na tvé fakultě, na každé škole to nejspíš bude trochu jinak. A rodný list dítěte jsem měla doložit do 8 dnů, taky jsem si podala žádost (už nevím, co tam přesně bylo napsané) a tím mi běží,,rodičovská" při škole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
18.8.16 18:43

@z92 zavolaa bych na Studijní a domluvila se s nimi, co požadují.
Gratulace k narození dcerky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
z92
319
18.8.16 18:47

Přes studijní jsem to už „řešila“, řekli mi jen ať napíšu omluvenku. Spíš js chtěla vědět, jestli je potřeba dokládat i ten rodný list, ale zase co je psáno to je dáno, takže tim asi nic nepokazim… Jinak děkuji za odezvu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
18.8.16 19:00

Stačí asi omluvenka, razítko lékaře, rodný list bych jim nedávala, proč by měli vědět všechno ne…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze