Omluva ze státních závěrečných zkoušek
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Omluva ze SZZ
Ahojte! Mám takový dotaz, je tady z vás některá, která se omlouvala, že se nedostaví ke SZZ? Za dva týdny mám státnice, ze kterých se již nelze elektronicky odhlásit a 5.8. se mi narodila dcera, takže péče o novorozence v kombinaci s chodem domácnosti a učením k tomu je prakticky nereálná, proto se chci omluvit, že se nedostavím. Je potřeba k omluvence dodat i důvod = důkaz? Např. kopii rodného listu dcery… máte s tím někdo zkušenost? Díky za reakce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@z92 Určitě by ti to měli omluvit. 14 dní před SZZ je podle mého ještě v pořádku. Každopádně bych to řešila s vedoucím BP/DP a studijním oddělením. Rodný list taky nebude na škodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejlepší je řešit to rovnou se studijním na tvé fakultě, na každé škole to nejspíš bude trochu jinak. A rodný list dítěte jsem měla doložit do 8 dnů, taky jsem si podala žádost (už nevím, co tam přesně bylo napsané) a tím mi běží,,rodičovská" při škole.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@z92 zavolaa bych na Studijní a domluvila se s nimi, co požadují.
Gratulace k narození dcerky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přes studijní jsem to už „řešila“, řekli mi jen ať napíšu omluvenku. Spíš js chtěla vědět, jestli je potřeba dokládat i ten rodný list, ale zase co je psáno to je dáno, takže tim asi nic nepokazim… Jinak děkuji za odezvu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stačí asi omluvenka, razítko lékaře, rodný list bych jim nedávala, proč by měli vědět všechno ne…?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit