Omylem jsem snědla 2 prášky antikoncepce

Anonymní
24.4.15 19:00

Omylem jsem snědla 2 prášky antiko...

Ahoj…potřebuju radu…za ty léta, co je beru se mi nic podobného nestalo. Dnes jsem si vzala jeden prášek- ještě jsem měla mít zítra a v neděli…jenže jsem pak volala s kámoškou a malej mi tu brečel a já snědla druhej…pak až jsem si všimla, že už mám jen jeden…jak to teď mám udělat? zítra si vzít normálně ten poslední a od neděle pauzu- místo pondělka a začít brát další v neděli místo klasického pondělí? Je to tak? Jsem fakt blbá…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1219
24.4.15 19:04

Jo udělej to tak… stane se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
24.4.15 19:04

Zítra vynechá a v neděli vem ten poslední.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
24.4.15 19:06

Raději nevynechávej pokud budeš mít sex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
24.4.15 19:12

Už je to dlouho, co jsem brala HA, ale myslím, že jsem kdysi řešila něco podobného. Mám dojem, že se bys měl zítřejší prášek vynechat a pozítří normálně pokračovat. Pro jistotu bych ale měla týden chráněný styk. I když stát by se nic nemělo, pokud je to už ten poslední týden braní s následnou pauzou. Ale to je jen teorie. Zkus se podívat do příbalového letáku (pokud ho už nemáš, mrkni na internet - příbalové letáky jsou dohledatelné). Mohla by tam být odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.15 19:46

Tak v příbalovém letáku nic není:-) tak teď teda nevím…

• Citovat
  • Upravit
Thesis
24.4.15 20:09

Vezmeš zítra a uděláš pauzu… Pak začneš brát o den dřív ;)

• Citovat
  • Upravit
1
24.6.18 21:47

Řeším teď něco podobného. Když si vezmu o den dřív, budu moct pak někdy začít zase v pondělí a ne v neděli? Že by byla pauza 8 dní místo 7mi ? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
24.6.18 22:43

Me se to stalo teď nedávno také a další den jsem si prášek vzala a skončila tedy o den dříve - 20 dni a vse v pořádku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.18 20:16

Ahoj. Jsem kvůli zažívacím potížím ničena si vzit dva prášky v jeden den. Chtěla jsem se zeptat, jestli jste to někdy také některá udělala a jestli mi nebude špatně? Diky předem za reakce.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.12.18 20:17
@Anonymní píše:
Ahoj. Jsem kvůli zažívacím potížím nucena si vzit dva prášky v jeden den (respektive nahradit ten potenciálně nevstřebany.) Chtěla jsem se zeptat, jestli jste to někdy také některá udělala a jestli mi nebude špatně? Diky předem za reakce.
  • Citovat
  • Upravit
3115
22.12.18 20:26

Nebude ti špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1351
22.12.18 20:26

Jestli jsi ten první vyvracela nebo jsi měla průjem, tak se z něj moc vstřebat nestihlo. Že dvou pilulek se určitě nepředávkuješ. Ale na konci cyklu ti bude „jakože chybět“ čili začneš krvácet o den dřív a celý se ti to posune. Každopádně na tvém místě bych pro jistotu do konce cyklu používala další metodu ochrany (gumu, spermicidy, aj.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
22.12.18 20:28

Taky jsem si někdy brala dva prášky v jeden den. Brala jsem je večer… A když jsem zapomněla, vzala jsem si ho ráno, dopoledne druhý den a večer pak normálně další.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.18 20:28
@7.straka píše:
Jestli jsi ten první vyvracela nebo jsi měla průjem, tak se z něj moc vstřebat nestihlo. Že dvou pilulek se určitě nepředávkuješ. Ale na konci cyklu ti bude „jakože chybět“ čili začneš krvácet o den dřív a celý se ti to posune. Každopádně na tvém místě bych pro jistotu do konce cyklu používala další metodu ochrany (gumu, spermicidy, aj.)

Já právě používám ochranu vždy i tak. Ale jsem na tohle opravu opatrna.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1