Online dotazníky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Dotazníky
Holky potřebovala bych poradit nějaké ověřené firmy kde se dá z domova vydělat nějaká ta korunka navíc k té almužně co dostávám od státu. Na dceru (1,5) jsem zůstala úplně sama takže nemohu nastoupit z5 do práce ani brigádně. Je tu někdo kdo opravdu vydělává online vyplňováním dotazníků popř. klikackami nebo by mi poradil jinou práci která jde dělat z domova?…Já vím že za to žádné tisíce nedostanu ale i ta stovka navíc se mi teď hodí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já občas vyplňují na narodnipanel.cz ale to je opravdu pak kaček. Možná tak ta 100 za měsíc
Práce z domu je, ale musíš něco umět administrativa, účetnictví, daně, překlady, korektura, programování, telemarketing apod.
Nebo si dej v místě bydliště inzerát že vyzvedneš někomu dítě že školky, družiny a chvíli pohlídás.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dotazníky vyplňuji u 5ti firem cca půl roku a dohromady jsem tak možná na 2tis
tak si to nechávám na vánoce
jsem taky zvědavá na další tipy..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak něco se takto vydělat dá, ale není to moc a hlavně to trvá dlouho, protože za 1 vyplněný dotazník dostaneš pár „bodů“, takže než naženeš potřebný počet, který ti vyplatí, tak to je celkem doba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak mám zkušenost s Národním panelem, Cennými názory a ještě jednou firmou, ale na její název si teď nevzpomenu, už jsem dost dlouho nic nevyplňovala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doplňuji dotazníky asi přes 4 firmy a občas dělám mystery schopping. To taky nějakou kačku hodí. Jo a mám Tipli v prohlížeči a z toho taky něco je zpátky za nákupy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit