Opakovaný inzerát na práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Big boss píše:
To je uplně běžný že na pohovor přijde z 10. domluvených lidí max. 2, to zažívám pořád dokola. A pak mi někdo bude vykládat že není práce.
No ono pokud obchodní pozice znamená obchodní zástupce Tak se moc nedivím že do toho nejdou. Doba blahobytu obchoďáků je dávno pryč a nabídka takovýchto pozic je obrovská.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jakanas píše:
No ono pokud obchodní pozice znamená obchodní zástupce Tak se moc nedivím že do toho nejdou. Doba blahobytu obchoďáků je dávno pryč a nabídka takovýchto pozic je obrovská.
jo, to se taky může stát, že lidi vezmou zpátečku když se někde dozvědí, co ve skutečnosti daná pozice obnáší nebo nějaké negativní reference o firmě. Některé firmy záměrně zkreslují informace o dané pozici, když to člověk prokoukne, třeba po těch několika dnech, tak raději odejde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkreslené informace můžou a nemusí být záměr, někdy prostě firma nemá jasnou představu, kdo by jim nejvíc vyhovoval, nedokážou formulovat. Některé inzeráty jsou pak příliš všeobecné a nicneříkající a pak se tam hlásí hafo lidí v širokém spektru, a naopak někdy to vypadá, jako když hledají ředitele zeměkoule, vyberou si nadupanýho kandidáta a ten pak zjistí, že by na daném pracovišti shnil u opičáren ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je tezke rict…nas treba bylo v praci mozna 20 na v zasade stejne pozici (resp. zacinalo se na cca stejne pozici a pak se to ruzne prerozdelovalo v ramci teamu) a lide prubezne z ruznych duvodu odchazeli, takze tak mozna co 3 mesice vyvesovali zhruba stejny inzerat…ale nebylo to nutne misto toho cloveka, ktery nastupoval na ten predchozi. Taky jsem za dva roky zazila 2×, ze vybrany clovek nenastoupil a zjistili jsme to tak, ze v den nastupu se neobjevil…a jedna slecna to vzdala ve zkusebce…ale v techto pripadech se volalo dalsimu v poradi nez obnovovalo hledani…muze za tim byt uplne normalni duvod
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Big boss píše:
Já zase vídám jeden inzerát s poptávkou práce, nebo spíš ten inzerát je tam pořád. Už asi 3 roky, dotyčný tam má v podstatě napsáno že bude dělat cokoli, ale ve skutečně mu asi není dobrá žádná nabídka. Pravidelně co 3 měsíce mu volám s nějakou smyšlenou nabídkou, nechce nic. Ani ředitele banky by nešel dělat, ani ostrahu, dělníka, kuchaře, hlídání dětí, nabízela jsem mu i zkoušení vodotěsnosti kávových kelímků, nad prací v erotice uvažoval asi o 5 vteřin dýl než nad ostatníma nabídkama, ale nevzal to. Celkem dobře se tím bavím, jednou bych ho chtěla vidět.
Možná se baví i on. Třeba je to důchodce, je osamělý a je vděčný, když mu někdo zavolá, že si povykládá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kaliopa píše:
Možná se baví i on. Třeba je to důchodce, je osamělý a je vděčný, když mu někdo zavolá, že si povykládá.
Dle inzerátu je mu 30 let a podle hlasu je to mlaďoch. No když ho to taky baví tím líp, pobavíme se oba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jakanas píše:
Nejde o obchoďáky, jedná se o manuální i manažerské pozice ve firmě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Big boss píše:
Nejde o obchoďáky, jedná se o manuální i manažerské pozice ve firmě.
Ta Vaše firma musí být stejně zvláštní, když tam nikdo nechce pracovat. Jak to, že Tobě to tam vyhovuje, když jinak tam nikdo nechce? Je to divné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kaliopa píše:
Ta Vaše firma musí být stejně zvláštní, když tam nikdo nechce pracovat. Jak to, že Tobě to tam vyhovuje, když jinak tam nikdo nechce? Je to divné.
Nevyhovuje to jen mě, máme většinu zaměstnanců co u nás pracují déle než pět let, ale firma se rozrůstá a potřebuji pořád víc lidí. Najít ty nové schopné je problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit