Opět divná menstruace

Anonymní
20.11.24 17:58

Opět divná menstruace

Ahoj holky,
je mi 41 a moje menstruace si dělá co chce.
Od ledna letošního roku se mi zkrátil cyklus na 23-25 dnů, předtím klasika těch 27-28 a se stejným průběhem.
Od toho letošního ledna si to dělá co chce. Teď moje menstruace vypadá takto.1 den špinění a nebo jen velmi slabé krvácení, v noci zesílí a nejsilnější je 2.den, 3. den jak kdy, někdy úplná pauza a nebo silnější krvácení. 4 a 5. den slábne. 6-7 den hnědé špinění a konec.
Před menstruací, která mi přišla teď v neděli sem brala ascorutin (2-2-2) a beru v podstatě i teď - preventivně kvůli silnému krvácení ten druhý a třetí den. No a co se mi děje teď. Je že třeba ráno menstruaci mám, pak pár hodin nemám ( vytahuju tampon od krve jen na špičce, pak zas mám, přes noc nic a ráno se to po toaletě vyleje. Mám to tak poslední 2 dny,( dnes jsem 4DC) jako kdyby to vždy čekalo až se to vyleje a pak zas pár hodin klid. Krev je červená.
Nemáte někdo takovou zkušenost? Co to může být? Je to přechod nebo sem to přehnala s ascorutinem?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30
21.11.24 11:45
@Anonymní píše: Více

Nemám sice zkušenosti ale kamarádka taky brala vše možné a ukázalo se že jí to tak hrozně rozhazelo že se na to vyprdla a zkusila přírodní cestu místo umělých léků za mě jinak určitě vložky tampony dokáží taky neplechu u vložek to vyteče hezký vše jak má u tamponu to chvíli trvá mě předtím trvala s tamponem 8dni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2638
21.11.24 11:52

Ascorutin klasika u něj. Já ho beru kvůli modřinkám na nohou. Genetická a vlastně hlavně estetická záležitost. V zimě je vem čert, ale v létě chci nosit šortky a nevypadat jak po souboji. A ano při plném dávkování 2-2-2 moje menstruace vypadá přesně takhle. Klidně uber na 3 tabletky denně. Myslím, že na silnější menstruaci to bude dostačující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.24 08:56
@Marky2002 píše: Více

Aha a to si 8 dni krvacela nebo pocitas i to docistovani? je pravda, ze pouzivam tampony a s temi se mi vc hnedeho vytoku na konci tahne i 8 dni. Mam nakoupene menstruacni kalhotky, ale kdyz sem je jeden den zkusila, tak mi strasne vadi pocit, ze to ze me tece a bojim se zapachu a proteceni, ty tampony jsou takova jistota. A asi netusis, co kamaradka brala prirodniho ze? :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.11.24 08:57
@Karinkas píše: Více

Takze ascorutin dela to, ze se to vzdy jednorazove vyleje? Takze 1-1-1 a brala bys cely cyklus?

• Citovat
  • Upravit
1870
4.12.24 12:50
@Anonymní píše: Více

Tohle divný zastavování mám i bez Ascorutinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí